fbpx

Teremtő kapcsolatok

ZÁRT CSOPORT ORSIVAL

2021. február 18. – március 25.

Hozd egyensúlyba a benned lévő feminim – női és maszkulin – férfi oldalt és érd el az egységet!
Milyen kapcsolatban vagy magaddal?
Szereted magad? Tudsz kapcsolódni? Képes vagy kapni, tudsz befogadni?
Megvan a nyitottságod? Megértél? Kész vagy egységben “lenni” létezni?
Az ész és a szív harmonikus benned?
Van párod? Jó a kapcsolatod vele? Kiteljesítitek egymást? Növekedtek?

Miért érdemes részt venned, akkor is hogyha a párkapcsolat jelen pillanatban nincs a fókuszodban?

A Teremtővel, az apával, a pároddal és a pénzzel való kapcsolatod összefüggnek. Így mindegyik kapcsolódás figyelmet, hitmunkát igényel. Ha dolgozol az egyik kapcsolatodon, az a jó hírem, hogy az hatással lesz a többire is.
Folyamatos hitmunkával elérheted, hogy viszonyaidban megéld az állandó szeretetbenlevést, ami lehetővé teszi a boldog kiegyensúlyozott életet.
Ez az amivel segíthetsz, az utánunk jövő generációknak, gyermekeidnek abban, hogy szeretetben, biztonságban érezzék magukat, kötődésük harmonikus legyen, hogy majd ők ezt saját családukban tovább építsék, és így tovább, így tovább… Tehát hajrá, mert feladat van bőven! 🙂

Mit nyújt még Neked a Theta Healing exluzív zárt csoportja?

Egyedülálló ez a Teremtő kapcsolat csoport, mert személyesen segítek elmélyíteni a Theta Healing ismereteidet (főként a gyakorlati tudásod!) egy kerek hónapon át!

Minden héten élő bejelentkezésen keresztül elképesztően hatékony gyakorlatokat adok, amivel megtanítom Neked, hogyan érd el az egységet a párkapcsolatodban. Elöljáróban annyit, hogy ezúttal is nagy a különbség, ha a hiány teréből igyekszel az életed problémáira megoldást teremteni vagy a tiszta szándékot, a legmagasabb energiát használod és a Szíved vágyának energiáját teremted. 🙂

Tudod, hogy NEKED miért nem sikerül az egységet megélned a párkapcsolatodban?  Minden héten válaszolok a kérdéseidre!

Hozz be friss energiát 2021-re, hogy életed minden területe harmonikusan tudjon fejlődni.

 Ha napi rutinná teszed a Theta Healing Technika alkalmazását és a manifesztációt, sokkal gyorsabban, könnyedebben tudsz haladni életed vágyott útján.

 

Emeljük a tétet 2021-ben együtt!

Miért érdemes csatlakoznod?  Beszéljenek helyettem azok, akik már részt vettek korábbi csoportjaimban:

 

És mindez mennyiért elérhető most számodra?

Ha készen állsz, és jelentkezel, megmutatom neked, hogyan láss rá női és férfi minőségeidre, hogyan teremts harmóniát magadban, és párkapcsolatodban. Minden héten egyszer bejelentkezem élő videóban egy hónapon keresztül, feladatokkal látlak el, dolgozol magadon könnyedén, de kitartóan 🙂 és minden héten lesz alkalmad a tapasztalatodat megosztani, kérdést feltenni, amire válaszom érkezik hozzád.

Teremtő kapcsolatok Zárt csoport 2021. február 18 – március 25. között:  9.000  Ft

Ez a díj tehát nem havi díj, a zárt csoport tagja maradsz, és bármikor újranézheted a videókat, ha felfrissítenéd a tudásodat.

A Teremtő kapcsolatok csoportba jelentkezés feltételhez kötött, bármely Theta Healing végzettség.

Tudod, a vesszőparipám, de csak a folyamatos önmunkában hiszek, így elárulom neked most,  hogy a következő hónapokban, milyen témákkal fogunk dolgozni.

 

 

Márciusi Zárt Csoport – Tavaszi megújulás

A tavasz a megújúlás, felfrissülés időszaka.
Nyitottnak kell lenned a változásra, mert minden évben a tavaszi energiák ehhez óriási lendületet biztosítanak neked. Nézz rá kérlek, hogyan állsz te a változáshoz. Teszteld is minden szinten. Lehetséges félsz tőle? Gyakorta a várva várt, manifesztált élettel szemben a változástól való félelmed blokkol?
Márciusban a változás könnyű energiáin munkálkodunk, hogy az új valóságunkat legnagyobb szeretetben megengedjük magunknak.

Áprilisi Zárt Csoport – Nőiség

Áprilisi zárt csoportban a valódi női minőséggel fogunk foglalkozni. Vajon mennyire él benned a nő, mennyire tudod megélni és az örömödet a szerepeidben? Mennyire vagy odaadó társ, szeretettel teli anyuka, csábító magabiztos nő? Feltárjuk a gyökérproblémáid, milyen gyeremekkori traumák, vagy csoporttudatosságok blokkolnak.

Bónusz ajánlatom ezúttal: Párkapcsolat könnyedén,  Tavaszi megújulás, Női minőség megélése,  tehát a 3 havi zárt csoport tagság ára együttesen most: 

19 000,-Ft. 

Mire van szükséged?

Theta Healing tudásod mellett a szándékod, hogy több legyél, mint aki most vagy!

Jelentkezés a Theta Healing Zárt csoportba

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és légy tagja ennek a szuper csoportnak! Valósítsd meg az álmaid!

Gyakori kérdések a zárt csoporttal kapcsolatban:

 • Mikor tudok csatlakozni a csoporthoz?
  Bankártyás fizetésed beérkezése után  24-48 órán belül.
 • Mit tegyek, hogy csatlakozhassak a csoporthoz?
  IDE KATTINTVA töltsd ki az űrlapot, jelen esetben bankártyás fizetést tudsz indítani, majd kattints a Jelentkezem gombra. Majd online fizetés következik. A sikeres fizetést követően kapsz egy levelet, melyben minden információt megkapsz, hogy a zárt csoport tagja legyél.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Hogy megkönnyítsünk a jelentkezésed, csak bankkártyával.
 • Meddig tudok csatlakozni?
  Legyél velünk az induláskor, de valójában szinte bármikor! Hiszen a tudás Univerzális és időn és téren túl dolgozunk.
 • Ha fizettem, mikor és hogyan leszek Zárt Csoport tag?
  A sikeres fizetést követően kapsz egy levelet, melyben minden információt megkapsz, hogy a zárt csoport tagja legyél. A tagságod a fizetés követően 24-48 órán belül lesz aktív.
 • Hogyan tudok bankkártyával fizetni? Borzasztóna könnyen!
 • Mit tegyek, ha lemaradtam az elő videóról? Nem tudsz lemaradni.:) Higgy az energiamunka erejében! Az élő videók rögzítésre kerülnek
 • Tudok csatlakozni, ha már elindult a Zár Csoport?
  Igen. Természetesen!