fbpx

Manifesztálj 2021-re Orsival!

ZÁRT CSOPORT

2021. január 11 – február 10.

A Theta Healing technika tudásod újra felelevenítjük, sőt, végre elkezded valójában élettel feltölteni, vagyis használni!
Manifesztálunk 🤩! Az ONLINE TEREMTŐ TÉR-ben leszünk együtt, éppen ezért bárhonnan fejlődhetsz, semmi sem akadályozhat meg abban, hogy egy abszolút Új energiával indítsd az Új évet!

Mit nyújt még Neked a Theta Healing exluzív zárt csoportja?

Egyedülálló ez a Manifesztációs csoport, mert személyesen segítek elmélyíteni a Theta Healing ismereteidet (főként a gyakorlati tudásod!) egy kerek hónapon át!

Minden héten élő bejelentkezésen keresztül elképesztően hatékony gyakorlatokat adok, amivel megtanítom Neked a manifesztálás főbb, fontosabb pontjait. Elöljáróban annyit, hogy nagy különbség van a MANIFESZTÁCIÓD sikerében akkor, ha a hiány teréből igyekszel az életed problémáira megoldást teremteni vagy a tiszta szándékot, a legmagasabb energiát használod és a Szíved vágyának energiáját teremted. 🙂

Tudod, hogy NEKED miért nem sikerül a TUDATOS TEREMTÉS? Minden héten válaszolok a kérdéseidre!

Hozz be friss energiát 2021-re, hogy életed minden területe harmonikusan tudjon fejlődni.

 Ha napi rutinná teszed a Theta Healing Technika alkalmazását és a manifesztációt, sokkal gyorsabban, könnyedebben tudsz haladni életed vágyott útján.

 

Emeljük a tétet 2021-ben együtt!

Miért gyere Velem manifesztálni?

 

És mindez mennyiért elérhető most számodra?

Ha készen állsz, és jelentkezel, megmutatom neked, hogyan szerezz ismét rutint a manifesztációban. Minden héten egyszer bejelentkezem élő videóban egy hónapon keresztül, feladatokkal látlak el, dolgozol magadon könnyedén, de kitartóan 🙂 és minden héten lesz alkalmad a tapasztalatodat megosztani, kérdést feltenni, amire válaszom érkezik hozzád.

Manifesztálj 2021-re! zárt csoport 2021. január 11 – február 10. között:  9.000  Ft

Ez a díj tehát nem havi díj, a zárt csoport tagja maradsz, és bármikor újranézheted a videókat, ha felfrissítenéd a tudásodat.

A Manifesztálj 2021-re! csoportba jelentkezés feltételhez kötött, bármely Theta Healing végzettség.

Tudod, a vesszőparipám, de csak a folyamatos önmunkában hiszek, így elárulom neked most,  hogy a következő hónapokban, milyen témákkal fogunk dolgozni.

 

 

Februári Zárt Csoport – Párkapcsolat 

A februári zárt csoportban felpörgetjük a párkapcsolati energiáid, ha már van társad, ha pedig még keresed őt, akkor ránézünk, hogy hol is kellene megtalálnod, akivel mind spirituálisan, mind a fizikai létben is egy csodálatos, harmonikus létet tudsz áramoltatni. Ott van már a kertek alatt… csak VÁRJA, hogy beengedd… ó szegény. 🙂 

Márciusi Zárt Csoport – Tavaszi megújulás

A tavasz a megújúlás, felfrissülés időszaka.
Nyitottnak kell lenned a változásra, mert minden évben a tavaszi energiák ehhez óriási lendületet biztosítanak neked. Nézz rá kérlek, hogyan állsz te a változáshoz. Teszteld is minden szinten. Lehetséges félsz tőle? Gyakorta a várva várt, manifesztált élettel szemben a változástól való félelmed blokkol.
Márciusban így a változás könnyű energiáin munkálkodunk, hogy az új valóságunkat legnagyobb szeretetben megengedjük magunknak.

Bónusz ajánlatom ezúttal: Manifesztáció, Párkapcsolat, Tavaszi megújulás, tehát a 3 havi zárt csoport tagság ára együttesen most: 

19 000,-Ft. 

Mire van szükséged?

Theta Healing tudásod mellett a szándékod, hogy több legyél, mint aki most vagy!

Jelentkezés a Theta Healing Zárt csoportba

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és légy tagja ennek a szuper csoportnak! Valósítsd meg az álmaid!

Gyakori kérdések a zárt csoporttal kapcsolatban:

 • Mikor tudok csatlakozni a csoporthoz?
  Bankártyás fizetésed beérkezése után  24-48 órán belül.
 • Mit tegyek, hogy csatlakozhassak a csoporthoz?
  IDE KATTINTVA töltsd ki az űrlapot, jelen esetben bankártyás fizetést tudsz indítani, majd kattints a Jelentkezem gombra. Majd online fizetés következik. A sikeres fizetést követően kapsz egy levelet, melyben minden információt megkapsz, hogy a zárt csoport tagja legyél.
 • Hogyan tudok fizetni?
  Hogy megkönnyítsünk a jelentkezésed, csak bankkártyával.
 • Meddig tudok csatlakozni?
  Legyél velünk az induláskor, de valójában szinte bármikor! Hiszen a tudás Univerzális és időn és téren túl dolgozunk.
 • Ha fizettem, mikor és hogyan leszek Zárt Csoport tag?
  A sikeres fizetést követően kapsz egy levelet, melyben minden információt megkapsz, hogy a zárt csoport tagja legyél. A tagságod a fizetés követően 24-48 órán belül lesz aktív.
 • Hogyan tudok bankkártyával fizetni? Borzasztóna könnyen!
 • Mit tegyek, ha lemaradtam az elő videóról? Nem tudsz lemaradni.:) Higgy az energiamunka erejében! Az élő videók rögzítésre kerülnek
 • Tudok csatlakozni, ha már elindult a Zár Csoport?
  Igen. Természetesen!