fbpx

Theta Healing Világgal való kapcsolat Tanfolyam

Talán soha nem volt még ennyire égető szükség a kultúrák közötti megértésre és elfogadásra!

A választás a Te kezedben van!

Meg akarod változtatni a világot?

Nem kell szuperhősnek lenni ahhoz, hogy beleszólj a saját életed alakulásába,
és képes légy változtatni akár a világ dolgain is!

Hatalmas feladatok állnak előtted, és képes vagy őket véghez vinni! Az elhatározásod erős, mégis úgy érzed, van valami megfogalmazhatatlan, ami gátol, ami visszatart?

Ahhoz, hogy cselekedni tudj, fel kell számolnod magadban rengeteg, genetikailag hordozott történelmi és lelki traumát. Évtizedek, évszázadok alatt halmozódtak fel, és ott lapulnak a lelkedben. Az ítélkezések, az alá- és fölérendeltségi viszonyok, a nemzetek közötti leigázás és leigázottság, az erő és erőszak, a kirekesztés, az uralkodás, a bántalmazás – csupa olyan negatív élmény, aminek a nyomai meghatározzák a mindennapi életed. Lehet, hogy ezt a súlyos és bénító örökséget még nem is tudatosítottad magadban, csupán a mélyben működve lehetetleníti el a többi emberrel való kommunikációd.

Itt az ideje a tettek mezejére lépni!

Erre a legnagyszerűbb lehetőség a Theta Healing® Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam, a kultúrák közötti megértés és elfogadás megvalósításának valós és eredményesen működő eszköze.

A Világgal Való Kapcsolat átfogó szemléletű tanfolyam, amelyik az országokkal, népcsoportokkal, kultúrákkal és vallásokkal kapcsolatos rendkívül komplex energiamunka kezdetét alapozza meg. Az út nem egyszerű, de minden egyes lépésével közelebb kerülsz az álmaid eléréséhez.

Megtapasztalhatod, mit jelent a Nagy Egészhez való tartozás! Ez a felelős és nagy munka egy egész népcsoportot és országot képes átfogni, meglátni a tömegek alapélményeit, szegénységet és gazdagságot, nyomort és vagyont.

Talán soha nem volt még ennyire égető szükség a kultúrák közötti megértésre és elfogadásra! Megkeresni, kitakarítani és kitisztítani mindazt a neheztelést, bánkódást, sérelmeket, irigységet, dühöt, haragot és gyűlöletet, amit – akár tudattalanul is – önmagunkkal hordozunk. Meg kell gyógyítani a múltat, a jelent és a jövőt.

A választás a Te kezedben van! Kezdd el a gyógyítást magadért és a következő generációkért!

Miről szól a Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam?

A Theta Healing® Világgal Való Kapcsolat Tanfolyam a kulturális sokszínűséget állítva a középpontba a fajok, emberek és vallások múltját és jelenét vizsgálja. Évszázados múltra visszamenő hitrendszerek bukkannak a felszínre, a tanfolyam során a rejtett gyűlölet és elzárkózás felszámolása valósul meg. Igazából csak ezáltal lehetséges megélni a feltétel nélküli szeretetet: előbb el kell fogadni és meg kell érteni a világ kultúráit és a másik embert.

A tanfolyam első két napja a világ országainak hiedelmeit és szokásait tanulmányozza. A résztvevők elkezdik azt az energetikai munkát, amivel elengedhetik a más kultúrák képviselői iránti (akár tudattalan) negatív érzéseket.

A harmadik nap az alternatív gyógyítás hitrendszereire és működésére fókuszál az üzleti világban.

A negyedik és ötödik nap középpontjában a világ vallásai állnak, azok hit- és hiedelemrendszerei, és ezek elfogadása a feltétel nélküli szeretet segítségével.

Ma a világ jóval kisebb, mint akár 50 évvel ezelőtt. A távolságok akár percek alatt áthidalhatók, a kultúrák sokkal könnyebben kommunikálhatnak egymással, mint valaha. Éppen ezért égető szükségünk van arra, hogy megértsük és elfogadjuk mások kultúráját. Nem is gondolnád, mennyi negatív gondolat és érzés halmozódott fel a tudatalattidban, amit genetikai úton viszel tovább! A Világgal Való Kapcsolat tanfolyam egyedülálló módszer arra, hogy kiásd és elengedd az évszázados félelmeket, gyűlöletet és elzárkózást, hogy felszámold a többiekkel kapcsolatos külső és belső konfliktusaid.

FONTOS!

A Tanfolyam előképzettséget igényel!

 Theta Healing® Alap Tanfolyam
Theta Healing® Haladó Tanfolyam
Theta Healing® Áss Mélyebbre Tanfolyam

És most Te jössz! Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezz a Theta Healing Világgal való kapcsolat Tanfolyamra!

 

A következő Tanfolyam időpontja: 2022. november 14 – 18.

🕒Tanfolyami órák: minden nap 09:30 – 15:00

A tanfolyam ára: 420.000 Ft

Megrendeléskor fizetendő -Tanfolyamszervezés: 100.000 Ft

Ezzel az összeggel lefoglalod a helyed a tanfolyamra! A fennmaradó díjat utalással kell teljesíteni legkésőbb a tanfolyam napjáig! A díj rendezéséhez az adatokat emailben küldjük!
FONTOS: A tanfolyam elvégzését igazoló hivatalos oklevelet csak a tanfolyam díjának beérkezése után adjuk ki!

100% Biztonságos jelentkezés és fizetés
 

Adataidat a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adom ki! Az oldalam SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálam biztonságban vannak.


Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnereim (Barion, Stripe és Simple Pay) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban? 

E-mail: hello@teremtoter.hu