fbpx

A Theta Healing konzultáció egy olyan energiamunka, ahol a tudatalattiban lévő limitáló programokat térképezzük fel. A konzultáció alatt tudatosan átírjuk azokat, előidézve az azonnali változást.

Mik lehetnek ezek?

Az életed bármely területén érezheted azt, hogy elakadtál.  Sokszor érezheted azt, hogy bár elfeledted már a régi nehézségeket, de ugyanakkor mégis tisztán érzékeled, hogy a jelen nehézségeid a múlthoz kötnek téged.

Igyekszel önmagadon dolgozni, de sokszor még visszatekintve sem látsz rá a teljes képre. Nem tudod, hogy hol és miben vagy igazán elakadva. Ez azért lehetséges, mert az energia világában másként vannak az összefüggések, mint a fizikai- látható világban.

A legtöbb önfejlesztő és spirituális ember újabb és újabb nehézségekben találja magát, ahelyett, hogy az önmunka eredményeket hozna számára.

Így nem önmagad legjobb és szeretetteltelibb változata kerül napvilágra, hanem még több és egyre nehezebb blokkra bukkansz rá.

Azért dolgozunk az energia szintjén és ezen belül is A TUDATALATTI PROGRAMOK FELKUTATÁSÁVAL ÉS EGY EXTRÉMEN HATÉKONY ESZKÖZTÁRRAL A LIMITÁLÓ PROGRAMOK ÁTALAKÍTÁSÁVAL, MERT ÍGY TUDUNK GYÖKERES VÁLTOZÁSOKAT ELÉRNI.

Az új valóságod, A VÁGYOTT ÉLETED megteremtését az energiamunkában hozzuk létre.

Minden egyes konzultáció hatalmas előrelépés akár a spirituális  fejlődésben, akár az Önmagad és az életed vágyainak tudatos megteremtésében.

Nagy Orsi – Mester ThetaHealer

Egyszerűnek hangzik, de mégis igaz, hogy amiben hiszel, azt meg is tudod valósítani! Ebben az esetben nem a tudatosságod akaraterejére gondolok. Nem arra, amiben hinni akarsz. Arra, ami a tudatalattidban be van programozva.

Akár pozitív, akár negatívak a programjaid, azok igazsága lesz a mérvadó az életedben. 

– A legtöbben tudatalatt abban hisznek, hogy nehéz a változás, mert veszteségekkel járhat csak. Emiatt vagy nem tudnak változtatni vagy csak kifejezetten nagy veszteségek és nehézségek árán.

– „Nehéz letenni a szegénységet, mert tanulásra vagy sokkal több tudásra lenne szükségem a gazdagabb élethez.” Ezzel a hiedelemmel igazzá válik ez az állítás is. 

– Sokan ahelyett, hogy segítséget tudnának nyújtani, beleragadnak a megmentő szerepébe. Bár fel-felismerik ezt, mégsem tudják megváltoztatni. A legtöbb segítő felismerte már, hogy senkit sem lehet megmenteni igazán, mégis rengeteg energiát fektet bele ebbe a szinte lehetetlen küldetésbe.

Bármilyen is a problémád fizikai kivetülése, a megoldás a Teremtő Energia beengedése lesz.  

A velem végzett konzultáció más, mint az általában vett ThetaHealing konzultáció. A legtöbb ember bár megkérdezi akár magától, akár a kliensétől, hogy min szeretne változtatni, de a legtöbben csak a fizikai síkot veszik figyelembe. Ez azért lehet így, mert a legtöbben a „problémájuk tudatszintjén akadnak el”.  Fontos, hogy együtt beazonosítsuk, hogy mi az, amiben változást szeretnél elérni, de az energiamunka az merőben más, mint a problémák megoldására tett kísérlet. Legyen szó bármely életterületedet érintő nehézségről, elakadásról, az okot mindig a tudatalattiban érdemes keresni.

A Theta Healing eszköztárát alkalmazva nem csak keressük, mindig nagyon hatékonyan meg is találjuk a probléma gyökerét.  Nagyon erőteljes energia felszabadulást tapasztalhatunk, amikor egy-egy limitáló programot elengedünk. 

Szeretném, ha most jól figyelnél magadra, amikor a következő sorokat olvasod. Egy nagyon fontos információt szeretnék a figyelmedbe ajánlani: A gyökérprobléma felkutatása és annak a gyógyítása mellett vannak hatékonyabb eszközei a Theta Healing technikának. Sokan nem ismerik vagy nem tudják használni, de én szeretném, ha Te ezt tudnád. 

A gyökérokok egy-egy okot feltételeznek. Mi emberek ennél komplexebbek vagyunk. Az okokat és az eredményeket rendszerben érdemes látnunk. Így a mozgatórugóidat felismerve sokkal nagyobb változást érhetsz el.  Így valóban rátalálsz a túlélés helyett a nagyobb és erőteljesebb tudatosságodra, a TEREMTŐ ERŐDRE magadban és az életedben egyaránt. Ha magadra figyelve érted és érzed, hogy eddig miért nem haladtál gyorsabban az önismereti utadon, akkor máris rátaláltál a Teremtő Energia minőségedre. Örömmel üdvözöllek a teremtő Térben. A saját teremtő energiádban. 🙂

A szeretet áramlásának a sérüléseit gyógyítanunk „kell” a Lélekben. Ami ugyanilyen fontos, hogy ezután érezheted azt, hogy a tudatalatti programok már sokkal szelídebbek lesznek. Elkezdenek támogatni TÉGED és az ÚJ ÉLETED KIALAKÍTÁSÁBAN IS A SEGÍTSÉGEDRE LESZNEK.

Amennyiben könnyed és hatékony egyszeri megoldás helyett egy tudatosabb munkára van igényed, szeretnél  egyszerre nagyobbat és többet változni, válaszd a 4 alkalmas konzultációs csomagot. Ezáltal Tudatosabban alakíthatod az életed. 

Konzultáció 1 alkalom = 65 000 Ft

A Theta Healing konzultációban mindig ITT ÉS MOST dolgozunk.

Olyan időminőségben élünk most, amikor már pontosan tudjuk, hogy a tudatosságunk önmagában erőtlen, az akaraterőnk kevésnek bizonyul, ha mély változást szeretnénk elérni.

Hiszen a tudatalattink befolyásolja azt, hogyan gondolkodunk, hogyan érezzük magunkat és ezek eredményeként az életünket, a sorsunkat alakító kérdésekben hogyan döntünk.

Párkapcsolat, magánélet, munka, hivatás, pénz, bőség, önmegvalósítás, család, egészség… Minden, amit tapasztalsz, belőled indul ki! Írd át a tudatalattidban futó hitrendszereidet és megváltozik az életed! 

Olyan időket élünk, amikor a bőséget azért nehéz elérni, mert nem igazán hiszünk benne. A saját egyéni és kollektív hiedelmeink, tudatalatti programjaink, a bennünk élő hiányállapotokhoz fűződő erős kötődésünk határozza meg az életünket.

A tudatalattiban bevésődött, a boldogságot limitáló programok magától nem oldódnak meg.
Mégis TÁMOGATVA VAGYUNK! Most olyan időket élünk, ahol tudatosan is szeretnénk a változást és képesek vagyunk a tudatalattink programjait felismerni és azokat tudatosan átalakítani. Fel tudjuk tudatosan ébreszteni a bennünk élő teremtő energiát, és önmagunk esszenciális erejével újra teremteni önmagunkat a mai kor által adott lehetőségek szerint. Ezáltal szinte minden életterületünket tudatosan át tudjuk alakítani. Olyan időket élünk, ahol tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon sokat tehetünk a változásért, és meg is engedjük ezt magunknak.

Vegyél részt egyéni konzultáción, ahol a problémáid feloldódnak és egy magasabb tudatosságod kap teret! Bizalmas, oldott légkör, gyors problémafeltárás, hatékony és eredményes átalakulás! Ez vár Rád!