fbpx

A Theta Healing konzultáció energiamunka.

A tudatalattiban lévő limitáló programokat térképezzük fel. A konzultáció alatt tudatosan átírjuk azokat, előidézve az azonnali változást.

Mik lehetnek ezek?

Az életed bármely területén érezheted azt, hogy elakadtál.  Sokszor érezheted azt, hogy bár elfeledted már a régi nehézségeket, de ugyanakkor mégis tisztán érzékeled, hogy a jelen nehézségeid a múlthoz kötnek téged.

Igyekszel önmagadon dolgozni, de sokszor még visszatekintve sem látsz rá a teljes képre. Nem tudod, hogy hol és miben vagy igazán elakadva. Ez azért lehetséges, mert az energia világában másként vannak az összefüggések, mint a fizikai- látható világban.

A legtöbb önfejlesztő és spirituális ember újabb és újabb nehézségekben találja magát, ahelyett, hogy az önmunka eredményeket hozna számára.

Így nem önmagad legjobb és szeretetteltelibb változata kerül napvilágra, hanem még több és egyre nehezebb blokkra bukkansz rá.

Azért dolgozunk az energia szintjén és ezen belül is A TUDATALATTI PROGRAMOK FELKUTATÁSÁVAL ÉS EGY EXTRÉMEN HATÉKONY ESZKÖZTÁRRAL A LIMITÁLÓ PROGRAMOK ÁTALAKÍTÁSÁVAL, MERT ÍGY TUDUNK GYÖKERES VÁLTOZÁSOKAT ELÉRNI.

Az új valóságod, A VÁGYOTT ÉLETED megteremtését az energiamunkában hozzuk létre.

Minden egyes konzultáció hatalmas előrelépés akár a spirituális  fejlődésben, akár az Önmagad és az életed vágyainak tudatos megteremtésében.

Konzultáció online 60 perc 65.000 Ft