fbpx

Theta Healing Konzultáció

Ahol minden Rólad szól!

Változásra vágysz?

A Theta Healing konzultáció meghozza számodra a megoldást!

Feltérképezzük és lecseréljük azokat a tudatalattidban futó limitáló programokat, melyek már nem szolgálnak Téged, melyek elakadásaidat okozzák. Új érzésekkel, támogató megerősítésekkel elősegítjük az új valóságod megteremtését!

Minden egyes konzultáció hatalmas előrelépés a fejlődésben, az Önmagad és az életed vágyainak tudatos megteremtésében.

Tedd meg az első és legnehezebb lépést!

Nagy Orsi – Mester ThetaHealer

Nagy Orsi – Mester ThetaHealer

Amiben hiszel, azt meg is tudod valósítani!
A konzultáció elején együtt beazonosítjuk, hogy mi az, amiben változást szeretnél elérni, ez alapján döntjük el, hogyan induljunk el. Legyen szó bármely életterületed érintő nehézségről, elakadásról, az okot mindig a tudatalattiban érdemes keresni.

A Theta Healing eszköztárát alkalmazva nem csak keressük, mindig nagyon hatékonyan meg is találjuk a probléma gyökerét. Nagyon erőteljes energia felszabadulást tapasztalhatunk, amikor egy-egy limitáló programot elengedünk. 

Ha Te is könnyed és hatékony megoldást szeretnél élethelyzeteidre, válaszd az egyéni konzultációt, hogy Te is megtapasztalhasd az élet csodáit és a siker mindennapjaid részévé váljon.

Egyéni konzultáció:
60 perces konzultáció Orsival – 65.000 Ft

A Theta Healing konzultáció során teljes figyelmemmel csak Rád fókuszálok!

Párkapcsolat, magánélet, munka, hivatás, pénz, bőség, önmegvalósítás, család, egészség… Minden, amit tapasztalsz, belőled indul ki! Írd át a tudatalattidban futó hitrendszereidet és megváltozik az életed! 

Vegyél részt egyéni konzultáción, ahol a figyelem csak Rád szegeződik! Bizalmas, oldott légkör, gyors problémafeltárás, hatékony és eredményes átalakulás! Ez vár Rád!