fbpx

Theta Healing Konzultáció

Ahol minden Rólad szól!

Változásra vágysz?

A Theta Healing konzultáció meghozza számodra a megoldást!

Az egyéni konzultációban az a szuper, hogy Rólad szól!

Feltérképezzük és lecseréljük azokat a tudatalattidban futó limitáló programokat, melyek már nem szolgálnak Téged, melyek elakadásaidat okozzák. Új érzésekkel, támogató megerősítésekkel elősegítjük az új valóságod megteremtését!

Minden egyes konzultáció hatalmas előrelépés a fejlődésben, az Önmagad és az életed vágyainak tudatos megteremtésében.

Tedd meg az első és legnehezebb lépést!

Válassz Theta Healing konzulenseink közül:

Kriszta – ThetaHealer

Nagy Orsi – Mester ThetaHealer

Ági – ThetaHealer

Nagy Orsi – Mester ThetaHealer

Amiben hiszel, azt meg is tudod valósítani!
A konzultáció elején együtt beazonosítjuk, hogy mi az, amiben változást szeretnél elérni, ez alapján döntjük el, hogyan induljunk el. Legyen szó bármely életterületed érintő nehézségről, elakadásról, az okot mindig a tudatalattiban érdemes keresni.

A Theta Healing eszköztárát alkalmazva nem csak keressük, mindig nagyon hatékonyan meg is találjuk a probléma gyökerét. Nagyon erőteljes energia felszabadulást tapasztalhatunk, amikor egy-egy limitáló programot elengedünk. 

Ha Te is könnyed és hatékony megoldást szeretnél élethelyzeteidre, válaszd az egyéni konzultációt, hogy Te is megtapasztalhasd az élet csodáit és a siker mindennapjaid részévé váljon.

Egyéni konzultáció:
60 perces konzultáció Orsival – 35.000 Ft

Kriszta – ThetaHealer

Strohberger Kriszta vagyok. ThetaHealer és masszázs terapeuta. Három gyermek édesanyja.
Húsz éve foglalkozom emberekkel és támogatóan segítek egy magasabb egészségtudatosság kialakításában, mind mentálisan, mind fizikálisan.

2012-ben végeztem el az elsők között Orsinál a Theta Healing tanfolyamokat.
A konzultációim során képet kapsz igazi Önmagadról. Az intuíciómat használom az energetikai leolvasások alatt, megtalálom a blokkjaidat, ez az intuíció pedig segít abban, hogy létrehozzuk a változásodhoz a Teremtő Energiát. Amit Te egy ideje nem tudsz meglátni, azt szeretettel felhozzuk a tudatossági szintre, innentől már szinte gyerekjáték a változás!
Bizalommal és szeretettel tudsz ettől kezdve magad felé fordulni, tiszteled az elakadásaidat és képes vagy továbbhaladni az utadon.

Amiben még tudlak segíteni:

Anyaságba vetett hited és elakadásaid, gyerekkori blokkjaid, ami miatt a MOST-ban nem tudsz kiteljesedni. Női minőséged megélèsének nehézségeinek feloldásában, traumák feldolgozásában. Önelfogadás, Önbecsülés kérdéskör, ami limitálja a sikerességed útját.

“Minden gondolat és berögzült érzés mintáid, amit megragadsz meghatároz Téged és a mindennapjaidat.”
Változz, hogy változtatni tudj!

Sok szeretettel várlak!

Kriszta

“Minden gondolat, amit megragadsz Meghatároz Téged és a mindennapjaidat!”

Változz, hogy változtatni tudj!

Egyéni konzultáció:
60 – 90 perces konzultáció Krisztával – 25.000 Ft

Ági – ThetaHealer

Ági 2012-ban próbálta ki először az Akasha kórnikákkal való kapcsolódást. Az élmény annyira meghatározó volt, hogy 2014-ben Ági megszerezte az első intuitív konzulensi diplomáját amit utána sok továbbképzés és több száz konzultáció követett. Az Akasha segítségével, Ági a szeretet, a bölcsesség és az elfogadás teréből nyújt rálátást és tanácsot, miközben a kliens megélheti az Akasha energiájából áradó nyugalmat, támogatást és feltétel nélküli szeretetet.

Az egyéni konzultáció során együtt megtaláljuk a kulcsot, mely a csodákkal teli életedhez vezet el Téged!
Lépj velem a könnyed és örömteli változás mezejére!

Egyéni konzultáció:
60 perces konzultáció Ágival – 20.000 Ft

A Theta Healing konzultáció során teljes figyelmemmel csak Rád fókuszálunk.

Párkapcsolat, magánélet, munka, hivatás, pénz, bőség, önmegvalósítás, család, egészség… Minden, amit tapasztalsz, belőled indul ki! Írd át a tudatalattidban futó hitrendszereidet és megváltozik az életed! 

Vegyél részt egyéni konzultáción, ahol a figyelem csak Rád szegeződik! Bizalmas, oldott légkör, gyors problémafeltárás, hatékony és eredményes átalakulás! Ez vár Rád!