fbpx

A Theta Healing konzultáción hosszú évek problémáiból szabadulsz fel, ezt garantálom!

 

Egyórás energiamunka Veled, ahol VÉGRE létrehozzuk a nagy változásokat az Életedben!

A legtöbb blokkot, problémát a tudatalattidban lévő önszabotáló, boldogságodat limitáló hiedelmek okozzák.

Ezt Te is felismerheted könnyedén, ha elvégzel velem egy kis játékos tesztet!

Tudatosan tudod, hogy mit szeretnél az élettől. Már elkezdted magvalósítani, de elakadhattál és belül érzed, hogy; nem megy! Bármennyire próbálkozol, nem tudod megszűntetni a problémád, nem tudod megoldani az eszközeiddel. Valami blokkol! És bár vannak sikereid, vannak megértéseid, van tudásod arról, hogyan kellene egy problémát kezelned, de ezt a problémádat, mégsem tudod megoldani. Nem tudod miért, de nem változik meg úgy az életed, ahogyan azt szeretnéd.

Van benned egy hang.
Mélyen benned élő “kicsi én” azt állítja, hogy nem vagy elég jó! Hiába vagy tanárnő vagy vállalkozó, a szeretett férfi nincs melletted. Az üzleti sikereket elérted, de magányos vagy az életedben.
Vagy van melletted valaki, de a Lelked már többször belehalt ebbe a kapcsolatba. A Lelked és a szíved érzi és tudja, hogy a fájdalom nem szűnik, és valami hiányzik. A szeretet. Az elfogadás. Hiányzik az, hogy szeressenek!

De hogyan tudnának mások szeretni téged, ha Te sem tudod elfogadni és szeretni magadat? Belül dübörög benned, hogy nem vagyok elég! Nem érek annyit, hogy szeressenek! Nem vagyok elég jó, nem tudom a problémáimat kezelni. Hiába dolgozom magamon, nem történik meg az áttörés. Mélyen benned meglapulva ott van az az igazság;  hogy “nem vagyok elég jó!”

Igen, lehet, hogy van egy kezdeti kiinduló probléma a jelenlegi előtt. Alatt. Lent, a mélyben. A lelkedben, a tudatalattidban. A családi rendszeredben. Apa fiút várt, nem engem. Vagy anyu nem akart engem! Úgy érkeztem erre a világra, hogy eleve elutasítottak! Nem lehetek elég jó, hiszen a szüleim sem fogadnak el, akkor hogy tudnám én magam teljes értékűnek érezni? A születésed körüli érzések és az elutasítás energiája a tudatalattidban az életed alapjait határozzák meg. Szoros összefüggések vannak a múltad és a jelened között. A múlt nehézségei a jelened korlátai. A tudatos tudatod és a tudatalatti programozottság óriási belső- külső konfliktusokhoz vezet. A kisebbik “baj” a problémád. A nagyobbik “baj” az, hogy ebből a belső konfliktusból csak azt veszed észre, ami a felszínen látszik. (ezért hívják tudatalattinak)…így csupán a végeredményt látod.

Egyre többen választják a ThetaHealing konzultációt a terheik lerakásához. Az anyával való érzelmi elakadás komoly szeretetbéli hiányokhoz vezet. Az apával való elakadás a környezetből érkező pozitív hatásokat blokkolja. Anya a belső világod, apa a külső világod mutatja be neked. Ahol nagyobb az elakadás, ott van nagyobb szükséged a gyógyulásra. Rendezni benned a viszonyokat, annyit jelent, mint rendezni az élethez, a BOLDOGSÁGHOZ, a BŐSÉGHEZ VALÓ VISZONYOD ÉS JOGOD.

Sokaknál a konzultációk egyik fő témája a PÉNZ! Szerintem Neked is ismerős lehet, a “soha sincs elég pénzem” vagy a „világ összes pénze sem lenne elég, olyan sok kiadásom van” érzése. Ez nem kell, hogy igaz legyen, sokszor csak érzésben extrém erős. Ezzel az érzéssel olyan helyzet alakul ki nálad, az életedben, mint amikor véletlenül az autó ajtaját rácsukod a ruhádra. El akarsz indulni, de nem sikerül. Minél erősebben rángatod, annál nagyobb az esélye, hogy elszakítod a ruhád. És, ha az autó elindul…nos, akkor ott maradhatsz az út mellett…majdnem meztelenül. Teszel valamit, de inkább veszteséggel jössz ki az egészből.

Mindannyian szeretnénk JÓL élni, ebben egyetérthetünk, ugye? És talán abban is, hogy Te csak bizonyos mintázatokat hordozol a tudatalattidban, melyek megakadályoznak Téged attól az élettől, amit igazán ÉLNI akarsz! Sajnos, és ettől lehet, hogy nem leszek népszerű: MÁR NEM ELÉG AKARNI! TENNI IS KELL! Ugyanis, ha a tudatalattidban megbúvó ismereteid, programjaid, igazságaid (hitrendszereid) ellentétesek a tudatos szándékaiddal, akkor egy nagyon kacifántos helyzetbe kerülhetsz. Minél erősebben akarod a pénzt/biztonságot/változást, annál inkább ellenáll a tudatalattid. És ha a belső mintáid „fellázadnak és elindulnak”, akkor könnyen lehet, hogy „pénzügyileg meztelenné” válsz, vagyis anyagi csődbe jutsz.

Ha változtatni szeretnél a párkapcsolati helyzeteden, egyedül maradsz. De mi van akkor, ha szépen kinyitod az ajtót…kiszabadítod a „ruhádat”…és abba az irányba indulsz „benne”, amelyikbe csak szeretnél? Ha már nem tart vissza a „tudatalatti-autód” és nem veszélyezteti többé a sikereidet? Ha szépen „elengeded”, hadd menjen, amerre érdemes! Amerre az UTAD VAN.

Vajon mekkora segítség lenne ez a számodra?

A legtöbb ember nem tudja egyedül megoldani a problémáját.
A legtöbb ember évekig nem tud továbblépni olyan helyzetekből, melyek rengeteg gondolati, érzelmi energiát emésztenek fel. Nem csoda, hogy sok ember a túlélésbe ragadt bele.
Amikor túlélésre vagy programozva, nem tudsz teremteni.
Amikor elhiszed, hogy nem könnyű a változtatás, akkor ez hosszú évekre beleragaszt a problémáidba és szinte teljesen tönkre tesz Téged. Nem, nem a másikat, akivel a problémád fennáll, hanem téged. Sokan ezt szokják meg, ez lesz az új komfortzóna! Te ne legyél az az ember, aki ezzel megelégszik és a túlélésre rendezkedik be.

A coaching elképesztően sikeres ma mindenhol a világon. Nyilván működik is, ami a célok felvázolásásban és az elefánt ( óriás feladatok) feldarabolásásban segít.
Másrészről pedig rengeteg spirituális technika is létezik, ami a segítő szakma sokszínű eszköztárát mutatja meg nekünk. Gyakorlatilag ma a szakértők országában élünk, ami egy fontos növekedést mutat. A hétköznapi embereknek már minden eszköz elérhető. 

Kérlek, most jól figyelj rám, mert amit most mondani fogok, az létfontosságú lesz az életedben!

Meditációk, megerősítések, könyvek, videók…szóval sok segítséget találsz mindenfelé a neten. De vajon miért van az, hogy ezek sokszor évek alatt sem hoznak szép eredményeket, áttörést?

Miért van az, hogy a meditációk gyakran eredménytelenek maradnak?
Miért nem hoz áttörést a legtöbb vagy akár legfrissebb spirituális technika?
Nem lehet, hogy azért, mert valami hiányzik? Nem biztos, hogy a technikából, a tanításból.
Az sem biztos, hogy belőled… 

De azt tudnod kell, hogy minden technika egy réteget, egy szintet tanít csak meg.
Össze kell tudnod fésülni egy egésszé, az én segítségemmel!

A Klienseimnek abban segítek /Amiben én segíteni tudok, ami mindenkinél extra hatékony, ami a mai tudatosság Szent Grálja, az a tudatalatti limitáló programok felismerése és tudatos  megváltoztatása

Tizenöt éve ismerem Orsee-t. Láttam, hogy honnan indult, hogyan lépett hatalmasakat, és láttam, hogy mennyi munkát tett bele az életébe. Orshee-t mára a példaképeim között tartom számon. 

 

A konzultáció hatására elképesztően gyors változást értem el azon a területen, amelyben támogatását kértem. Egyszerre éreztem az együttérzését és a biztonságot, ahogyan a teret tartotta a munkánkhoz, miközben a történeteim lényegtelen részeit kedves, de határozott tárgyilagossággal vágta le, elvéve az erőt a hátráltató motívumoktól. Az azonnali felismerések teljesen megváltozatták az életemről alkotott addigi elképzeléseimet.

 

A tanfolyamai szakmailag hiánytalanok, mindent maximalizmussal csinált, miközben nagyon szemléletes, szórakoztató és emberi volt a rengeteg saját élménye, története, és az a különleges humora, amivel a tudást átadta. Ha nem ismertem volna korábbról, akkor is nagyra értékeltem volna azt az élményt, amit a tanfolyamai nyújtanak. Barátként, aki ismeri az élete részleteit, még ennél is jobban értékelem azt a kincset, amit a nyitottsága és őszintesége adott. Semmi közhely, városi legenda, csak színtiszta élettapasztalat. Saját példáján keresztül mutatta meg a fejlődés lehetőségét, amivel azóta is élek saját életemben és a munkámban egyaránt. Megtiszteltetés számomra, hogy a legjobbtól tanulhattam a Theta Healing módszerét.

 

Köszönöm!

Frank Leon

Nagyon hálás vagyok Orsinak, mert bár eddig csak online találkoztunk, mindig nagyon kedvesen és nyitottan fogadott, aminek köszönhetően a konzultációk jó  hangulatban, gördülékenyen mentek, mintha csak egy barátnőmmel beszélgettem volna. Orsi hozzáértése és sok éves tapasztalata lehetővé teszi, hogy hatékonyan segítsen, ha megvan bennünk a hajlandóság a változásra. Fantasztikus élmény számomra, amikor egy-egy konzultáció után már néhány nap vagy hét elteltével látom a változást azon a területen, amit `megdolgoztunk`. A Theta Healing technikát és Orsit is teljes szívvel ajánlom mindenkinek, aki gyorsan és eredményesen szeretne változtatni az életén és hajlandó nyitottan és őszintén szembenézni saját magával.  

Még egyszer Nagyon köszönöm, már  beindult a változás!! 

Szeretettel, Zsófi

Peterdi Zsófi

Egy hónappal ezelőtt Úgy Éreztem, hogy szükségem van egy kedves, gyengéd Theta Healing konzulensre. Magam is tanítom és napi szinten alkalmazom a technikát és ezért tudom, hogy időnként nagyon fontos az a külső szem. Éreztem már egy ideje, hogy az Orsi habitusa, kedvessége és szaktudása éppen nekem való. Nagyon jó döntést hoztam. Orsival feltártunk olyan régi mintákat, amik már terhet jelentettek a mindennapjaimban. A „külső szem” számomra azt is jelenti, hogy magammal foglalkozom, de oly módon, hogy biztos kezekbe „adom magam”.  A konzultáció során Orsi, nagyon közvetlen, barátságos és professzionális szakemberként volt segítségemre. Fontos tudni, hogy egy-egy konzultáció alatt felszínre jöhetnek a régmúltból fajó (vagy annak tűnő) emlékek. Ilyenkor a kliensnek éreznie kell, hogy biztonságban van! Én ezt éreztem. Maximálisan! Orsi tapasztalata, magabiztos és egyúttal kedves lénye, átlenditett a nehezebb pillanatokon. 

Örömteli élmény volt vele „dolgozni”. Hálásan köszönöm!!!

Anita

Mi az Energia?

Minden gondolat energia. Minden érzelem energia. Minden cél, minden vágy energia.
A múltad energia, a jelened is egy minőségű energia. A blokkjaid is energiák. A hiány (hiány-tér) is energia.
A bőség (bőség-tudatosság) is energia.
A szeretet és annak hiánya is energia.
Igen, a pénz is energia.
A jelenben megélt problémád a legnagyobb energia! Valójában ez a probléma a legnagyobb energia blokkod, ami meggátol a boldogságodba , a kiteljesedésedben.

Egyszóval Minden Energia!

Oké, ezt lassan már mindenki érti! 😄
De, hogy mi az az energiamunka, azt már korántsem értik olyan sokan. Még kevesebben tudják igazán hatékonyan használni a saját maguk vagy a klienseik hasznára!

Ha azt érzed, és abban hiszel mélyen belül, hogy “Nem vagyok elég jó”, akkor ez is egy energia. Ez az energia meghatároz téged, tudatalatt ez az egyik alap építőköved, amiből nem tud egy igazán gyönyörű, kiteljesedett élet felépülni!

 

JÉGHEGYES KÉP (háttérként vagy 1 kép + SZÖVEG)

 

– A tudatos tudatunk (jéghegy csúcsa)

– A tudatalattinkban (jéghegy víz alatti része) vannak azok a limitáló személyes programok, amik benned igazsággá fagytak valamilyen nehézség vagy trauma megélése közben.

– Az óceán a kollektív tudattalan, amiben a környezetünk energiája létezik.

– A nap a Forrás Energia, amiből minden megTeremtődik. Forrás Energia, Kvantumtér, Univerzális Szeretet, Feltétel Nélküli Szeretet energia. Sokféleképpen beszélhetünk róla.

-De ami igazán fontos a mi jelenlegi szempontunk szerint az az, hogy A VÁLTOZÁS IS ENERGIA, és EZ A VÁLTOZÁS AKKOR HATÉKONY ÉS SIKERES, amikor a TUDATALATTIDBAN BEÍRÓDOTT PROGRAMOK ENERGIÁJÁT ÁTALAKÍTJUK. Ez az az energia, ahol a CSODÁK TÖRTÉNNEK! ✨TE + A TEREMTŐ ENERGIA + AZ ÉN SEGÍTSÉGEM az, ami igazán sikerre viszi A VÁLTOZÁST! A energiamunka könnyeddé tesz mindent. ITT MINDEN GYORS, azonnali hatású. A nap, ami feltétel nélkül ragyog jelképezi a Szeretet univerzális létezését ÉS A TERMÉSZETI TÖRVÉNYEK is itt jönnek a képbe, hiszen van amiben nem kell hinned, mégis egymillió százalék, hogy működik. Az egyik ilyen törvény az energia törvénye. Nem semmisülhet meg az energia, a törvény kimondja, De! Átalakítani viszont át tudjuk azt. A legkisebb ellenállás törvénye a másik kedvencem,… ami már a nevében is sokat elárul. Minden ennek a törvénynek a hatására könnyedén halad, amennyiben a tudatalattidban nincs ellenállás. Tehát ha megszűntetjük a blokkjaidat, akkor rminden szépen magától a SZERETET felé halad. BENNED ÉS A VILÁGODBAN.

KÉP vagy IDÉZET

BESZÚRNI KÉPET: SZÁMOKBAN konzuik, tanfolyamok, workshopok stb

12 éve hoztuk be testvéremmel a Theta Healing MÓDSZERT, ami már ezrek életét változtatta meg a mai napig és ez csak dinamikusan növekszik.
Több ezer konzultáció, több száz tanfolyam és workshop van mögöttem. Könyvek garmadáját lehetne megtölteni a díjmentes élő adásokkal, melyek megtalálhatóak a közösségi média platformjain.

Szóval nem most kezdtem ezt a műfajt. És igen! Olvasva a régi motorosokat, pont, hogy a konzultációkat teszik le sokan. Én viszont imádom, minden percét! Az új klienst, a boldogságot az arcán, ahogy egy több évtizedes beragadottságából kilép. Van, akinek elég ehhez egy alkalom, van, akinek több kell. Ez utóbbi, akkor szokott előfordulni, amikor a kliens a saját jéghegye alatt annyira “ragaszkodik” a problémájához,mint a kisgyerek a kedvenc játékához. Nem adja, nem ereszti, kimosni és megtisztítani sem lehet, mert az úgy jó, ahogy van. Miért? Mert bizony a nyűgjeink is biztonságosak. Ismerjük őket, hozzánk nőttek. Vágyakozunk a jó után, a jó párkapcsolat, a jó munkahely, a jó anyagi körülmények, a jó egészség után, de az olyan ismeretlen… Igaz?

A Theta Healing konzultáció során egy dologra tudok garanciát vállalni: nem fog fájni. Még a fájdalmasabb, nehezebb érzések is új köntöst kapnak, hogy a számodra vágyott élet valóban meg tudjon valósulni!

Beszúrni egy képet teltházas tanfolyamról

Az évek és a különböző problémák megismerése azt is megmutatta, hogy mindennek néhány jól felismerhető, egyszerű “háttér oka” van. A rengeteg tapasztalt összeadóik és egyre hatékonyabbá teszik a konzultációk dinamikáját. Egyre több ember egyre gyorsabban tud változtatni azáltal. egyre több embernek egyre több felszabadulást, egyre nagyobb sikereket ad. És igen! Ismerve és ősszeadva kollektívan az emberek sikereit, “a klienseket”, a boldogságot az arcukon a szívükben, ahogy egy több évtizedes beragadottságából kilép. IGAZÁN SOKAT JELENT EZEKBEN AZ IDŐKBEN. Nemcsak a Világ, de a személy is felelősséget vállal. Van, akinek elég ehhez egy alkalom, van, akinek valamivel több kell.

CTA1: Konzultáció 1 alkalom

CTA2: Konzultáció csomagban

Egy tudatosan fenntartott Théta állapotban állapotban bármit meg tudunk
alkotni és képesek vagyunk a valóság azonnali megváltoztatására.

Ma már köztudott, hogy a tudatos tudatuk nem sokat segít abban, hogy a problémákat megoldjuk.
A gondolataink csak a megtanult, másoktól átvett tudással képesek dolgozni.
Amit eddig megtanultál, az addig vitt el az életedben, ahova évekkel ezelőtt eljutottál és ott aztán beragadtál egy-egy konfliktus által.

Ezek a konfliktusok azóta is benned élnek, és sokszor még a személyes életeden túl is blokkolak téged.
A világot egy traumákkal teli helynek látod és egyre inkább lemondasz arról, hogy tegyél azért, hogy elérd az életed vágyait, azt, amit a szíved mélyén érzel, hogy még rád vár.

De nem kell ennek így lennie.

60 perc az életedből csodákra képes. 5×60 perc pedig akár 180 fokos transzformációt is eredményezhet!
Párkapcsolat? Anyagiak? Munkahely? Életvitel? Mi a te témád? Dolgozzunk rajta!