fbpx

Theta Healing konzultáció Orsival

Amiben hiszel, azt meg is tudod valósítani!

Gondolj csak bele!

Mennyi ideig nélkülözted Önmagad boldog verzióját? A konzultáció alatt rájössz arra, hogy KÉPES VAGY megalkotni az életed, és önmagad legjobb verziója lehetsz!

Miért vagyok itt? …

Én azért, hogy Neked segítsek!

A limitáló tudatalatti programjaink nem örökéletűek és nem is a legnagyobb igazságok.

KÉPES VAGY ELENGEDNI AZT,
AMI MÁR NEM SZOLGÁL!

Ebben segítelek a konzultáció alatt.

És te miért vagy itt?

Jó helyen jársz, ha…

 • szeretnél jobb emberré válni ÉS SEGÍTENI EBBŐL AZ ENERGIÁBÓL MÁSOKAT IS!,
 • szeretnéd jól érezni magad a bőrödben,
 • szeretnél elégedett lenni az életeddel,
 • szeretnéd jobban megismerni önmagad,
 • szeretnéd tudatosan irányítani az életedet,.

És ez csak néhány a végtelen lehetőségek közül!

A LEHETŐSÉGEID KONKRÉTAN VÉGTELENEK!

 

 

HOGY MENNYIT ENGEDSZ MEG MAGADNAK, AZ MÁR CSAK RAJTAD MÚLIK.

Lehet szenvedni, szenvedve tanulni és abból kínkeservesen, de gyönyörűen fejlődni, egy egész életen át!

…… v a g y

Lehet ….. – ki sem merem tisztán mondani- …. szóóóóóval, lehet például bőségtudatosságot teremteni és boldogan élni!

Mit csinálok egész pontosan?

 

 

Megtanítalak arra, hogyan élj boldog, kiegyensúlyozott életet. Bizonyítottan működő módszereket, stratégiákat és eszközöket alkalmazok, amikkel kiteljesítheted Önmagad életét, és boldog kapcsolatokban élhetsz szeretteiddel. Segítem az életedet, mint vállalkozásodat.

A lehetetlenből minden lehetségest. A kudarcból sikert. A korlátokból szabadságot. A szűkösségből bőséget. A problémákból megoldásokat. Minderre megtanítom mindazokat, akik megajándékoznak bizalmukkal, és kezükbe veszik saját életük irányítását. Időgépet adok a kezedbe, mellyel Te is átírhatod a múltadat, vele jelenedet és a jövődet, kicserélheted a játékszabályokat!

Büszke vagyok arra, hogy testvéremmel együtt mi tettük le a Theta Healing® alapjait Magyarországon, lehetőséget adva ezzel rengeteg fejlődni vágyó életnek.
Ez egy elmondhatatlanul nagyszerű érzés…

AZ ORSHEE SZTORI

Hogyan kezdődött minden, és hogyan jutottam el oda,
ahol most vagyok?

 • Azzal kezdődött minden, hogy elegem lett.

  Az életem zsákutcába jutott, pedig volt munkám, meditáltam, önfejlesztő csoportokba jártam. Mégis úgy éreztem, körbe-körbe járok, megyek, de igazán sehova sem jutok. Akkoriban még nem ismertem fel, hogy a potenciálomnak egy parányi részét használom csak fel. Elhittem másoknak azt, amit ők gondoltak, és közben azt gondoltam, hogy ez én vagyok! Lehet ez okozta a galibát az életemben? Egyrészről igen.

   

 • A buddhista filozófia és a meditáció
  nem segített abban, hogy megértsem azt, hogy mi történik velem a saját életemben – azt, hogy mi történt velem gyermekkoromban, mikor a traumás helyzetek olyan állapotba juttattak, amivel sem megbirkózni nem tudtam, sem megérteni, sem megváltoztatni. Miután senki nem tudott segíteni, rá kellett jöjjek, el kellett ismernem, hogy a megoldás valóban bennem van, csak arra vár, hogy kiaknázzam és használjam.

   

 • 2007-ben érkezett el az a pillanat,

  amikor a munkám és a családi életem romokban hevert, és szeretett nagyszüleim betegsége, majd halála végleg a padlóra küldött. Gondoltam, ha már változtatok, legyen a változás igazán nagy, ezért Ausztráliába költöztem, ahol 2009-ben, Sydney-ben találkoztam azzal a “technikával” és tanárral, ami és aki örökre megváltoztatta a nézőpontomat a világról.

 • Először saját magamon kezdtem el dolgozni.

  A módszer egyszerű, gyors és szinte hihetetlenül hatékony! Több évnyi önfejlesztő módszer hatékonysága van összesűrítve ebben a technikában, ugyanis amikor a saját meggyőződéseiddel dolgozol, akkor nem fecsérled el az idődet olyan dolgokkal, amik teljesen lényegtelenek a saját szempontodból. Az alapokon változtatsz, és éppen ezért minden, ami a hézagos önismeretre épülve problémát jelentett, gyorsan és kellemesen megváltozik, hiszen a felszabadult energiáid felszabadult érzetet hagynak maguk után.

 •  
  Onnantól kezdve nem volt megállás,

  két év alatt eljutottam oda, hogy 2011 október 21-én megtartottuk Magyarországon az első Theta Healing® tanfolyamot. Az én álmom azóta is az, hogy a világban otthon legyek, és Magyarországon is a tudat ébredésének különböző stációit ismertethessem meg az emberekkel. Szívből örülök, hogy láthatom nap, mint nap az emberek örömteli átalakulását, elindulását a siker felé, és megérkezését egy teljesebb, felszabadultabb életbe, ahol már természetesen élik meg naponta a sikereket.

   

 •  
  A nevem pedig?

  Nos, az Orsi becenevet elég furán próbálják kiejteni a világ többi részén, ezért kezdtem angolok számára is könnyen kimondható formában, Orshee-ként használni. 🙂

Jelentkezés a konzultációra

Szabad konzultációs időpontért írj a hello@teremtoter.hu e-mail címre!