fbpx

Theta Healing konzultáció Laurával

Ha a kiteljesedés útját választod, elkerülhetetlen, hogy részed legyen az élet csodáiban és örömében! Egyedül rajtad múlik, hogy ragaszkodsz korábbi elképzeléseidhez vagy megengeded magadnak, hogy végre önfeledtté válj!

Segítek Neked, hogy számodra is könnyed legyen!

Nagy Laura – ThetaHealer

Szia!
Nagy Laura vagyok, lelkes önfejlesztő és ThetaHealing konzulens.

Az egész akkor kezdődött, amikor fiatal felnőttként eljutottam arra a pontra, ahol azt mondtam magamnak: ez így nem mehet tovább! Számos pszichológiai és önfejlesztő tanulmány után is elégedetlen voltam és áttörő változást szerettem volna az életem minden területén. Tudtam, hogy mindezt önmagammal kell kezdenem. Azt is éreztem a zsigereimben, hogy nem elég a felszínen elhatározásokat tennem a vágyaim elérése érdekében, ha gyökeresen szeretném megváltoztatni az életem. 2016-ban ismertem meg a ThetaHealing módszerét, és végre megtapasztaltam, hogy a tudatalattimban rejlő hiedelmeim, azaz működési elveim, valamint a családi dinamika és minta miként formálják a valóságomat, a tapasztalataimat és csakis rajtam múlik, hogy megválok-e az engem korlátozó gondolataimtól és új mintákat veszek fel.

Kaptam egy eszközt a kezembe, amivel megváltoztattam nem csak saját magamat, de az egész életemet is. Természetesen nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom: a változás Veled kezdődik!

Mit adhat neked ez a módszer?

 

Hiszek benne, hogy minden energia, minden kölcsönhatásban áll egymással. Ezért hasznos a felismerése annak, hogy akár pénzügyi, akár hivatásbeli, akár párkapcsolati nehézségeket tapasztalsz az életedben, minden belőled, a hiedelmeidből indul ki és hatással van a tapasztalataidra, a körülményeidre és arra, ahogyan szemléled a világot. Még a téged körülvevő emberekhez is a hiedelmeiden át kapcsolódsz – és így vonzol be másokat.
Ha a kiteljesedés útját választod, elkerülhetetlen, hogy részed legyen az élet csodáiban és örömében! Egyedül rajtad múlik, hogy ragaszkodsz korábbi elképzeléseidhez vagy megengeded magadnak, hogy végre önfeledtté válj! A bőség, az életöröm, a kiteljesedettség, a felemelő kapcsolatok Neked is járnak. Az egyedüli tényező, ami közted és a vágyaid között áll az a hiedelemrendszered. Számomra ez a felismerés meghatározó és felemelő volt. Segítek Neked, hogy számodra is könnyed legyen!

Mi történik a konzultáción?

 

Online vagy személyes konzultáció során biztonságos és felemelő térben, fókuszban veled és a témáddal feltárjuk és megváltoztatjuk azokat a meghatározó hiedelmeket és mintákat, amik az esetleges elakadásaidat, nehéz tapasztalataidat okozzák. Amikor a hiedelmeid megváltoznak, Te is változol és képessé válsz arra, hogy egy teljesen új, nyitottabb nézőpontból lásd az életed. A korábbi, automatikus reakcióidat, amikre a hiedelmeid ösztönöztek téged rálátást nyersz és kezedbe tudod venni az életed. Saját életed teremtőjévé válsz!

Miért hasznos a konzultáció?

 

Számtalanszor kerülhetünk olyan élethelyzetbe, hogy a személyes érintettségünk okán

igyekezetünk ellenére sem leljük a megoldást, a szükséges válaszokat. Biztonságos, támogató környezetben segítelek hozzá, hogy a dolgok mélyére láss és végbe mehessen benned, ezáltal az életedben is a változás. A valódi átalakulás egyik kulcsa, hogy képes legyél felülemelkedni jelenlegi gondolkodásmódodon és meglásd az élet lehetőségeinek tárházát. Segítek Neked abban, hogy kiemelkedhess a mókuskerékből és azt az életed éld, amire vágysz! A választás a tiéd.

Jelentkezés a konzultációra

Amennyiben hozzám szeretnél konzultációra jelentkezni, kérlek az alábbi e-mail címre küldj egy üzenetet ezzel kapcsolatban, a tárgyba pedig annyit írj:
„Konzultáció Laurával”

E-mail: hello@teremtoter.hu

100% Biztonságos jelentkezés és fizetés
 

Adataidat a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adom ki! Az oldalam SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálam biztonságban vannak.


Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnereim (Barion, Stripe és Simple Pay) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban? 

E-mail: hello@teremtoter.hu