fbpx

Theta Healing konzultáció Alexandrával

Az önazonosság az egyik kedvenc témám, igent mondani önmagadra, megélni önmagadat felszabadultan, örömmel és ebben a szabadságban olyan életet élni, mely mások számára is felemelő, inspiráló lehet, ez egyszerre boldogító és értékteremtő.

Tarts velem a boldog élet felé vezető úton!

Bernáth Alexandra – ThetaHealer

Bernáth Alexandra vagyok, az önismeret és az önfejlesztés útján járó, az ezen az úton megszerzett tudást és tapasztalást szívből átadni vágyó Theta Healing konzulensként működöm, többek között.

Én mindent szívből végzek, a hivatásom a hobbim. A hosszú évek óta tartó egyre eredményesebb önfejlesztésem során a szorongó, visszahúzódó, másokat maga elé helyező lányból ma már magabiztos, örömmel élni tudó, az álmait megvalósító, önmagát szívesen felvállaló nő lettem.

 Mióta az eszemet tudom szeretném megérteni az embereket, magamat, a belső mozgatórugókat. Egyszerűen érzem az embereket és nagyon boldoggá tesz az,hogy már eszközeim is vannak, mellyel segítő, támogató, előrevivő hozzájárulás tudok lenni mások életéhez. Az egyéni konzultációk során ez rendkívül jól jön. Ma már magabiztosan használom a tudásom. Azzal,hogy felismertem erősségeimet, tudom hogyan mutassam meg másoknak is, hogy erre ők is képesek.

Fontosnak tartom a hétköznapi, gyakorlati – mindennapokban alkalmazható tudást és a kézzel fogható változást, eredményeket, melyet nyitottsággal, szívvel-lélekkel szeretek körül venni és használni, egészen a megfoghatatlanon és a lehetetlenen is túl nyúlva.

Mit adhat neked ez a módszer?

 

A konzultációkban azt szeretem, hogy teljes figyelmemmel a kliensre, Rád tudok fókuszálni, hiszek benne, hogy az őszinte figyelem már önmagában véve felemelő. Imádom meglátni, ahogy a minták, a mozaikdarabkák összeállnak.

Mi történik a konzultáción?

 

Online vagy személyes konzultáció során biztonságos és felemelő térben, fókuszban veled és a témáddal feltárjuk és megváltoztatjuk azokat a meghatározó hiedelmeket és mintákat, amik az esetleges elakadásaidat, nehéz tapasztalataidat okozzák. Amikor a hiedelmeid megváltoznak, Te is változol és képessé válsz arra, hogy egy teljesen új, nyitottabb nézőpontból lásd az életed. A korábbi, automatikus reakcióidat, amikre a hiedelmeid ösztönöztek téged rálátást nyersz és kezedbe tudod venni az életed. Saját életed teremtőjévé válsz!

Miért én?

 

Erősségemnek tartom, hogy könnyedén megtalálom a közös hangot bárkivel. Miközben teljes mértékben rá tudok hangolódni a kliensemre, objektív is tudok maradni, így könnyedén meglátom az összefüggéseket és a megoldásra is rá tudlak vezetni. Nagyon fontosnak tartom,hogy a hozzám forduló megismerje önmaga valódi lényét, szeretem rávezetni az embereket arra, hogy felismerjék erősségeiket. Természetesen a felismeréseknél nem állunk meg, ha “kell”, teljesen új én-t építünk fel, új valóságot teremtünk.

Miközben rálátunk, hogy az eddigi életünket milyen minták alakították, formálták olyanná, amilyen most, az első a döbbenet szokott lenni. A legtöbben igazán rácsodálkoznak arra, hogy valójában amit a saját, személyes problémájukként éltek meg, “csak” egy hozott minta, amit meg lehet változtatni. Amikor megérzed,hogy bármin, szó szerint bármin képes vagy változtatni, hatalmas erő ébred fel benned. Nagyon szeretem ezt az érzést átadni.

 Tapasztalataim szerint a szülői minták szinte minden konzultációban előkerülnek. Van,hogy elég ezeket átdolgoznunk és a kliensnek máris megváltozik az élete. Azért bevallom, hogy azt is nagyon élvezem, amikor egészen más vizekre evezünk. Legyen szó párkapcsolati, hivatásbeli, anyagi kérdésekről vagy arról, hogy a legtöbben valójában nem szeretik magukat és ezért nem úgy működik az életük,ahogyan szeretnék, mindezen működések mögött átírható minták, gyógyítható múltbéli sérülések, félreértelmezett fejlődési lehetőségek állnak. A kliens nyitottságától és elszántságától függően egyre nagyobb összefüggéseket tudunk meglátni.

Nagyon szeretem azt, amikor megmutatkozik ,hogy minden mindennel összefügg. Ahogy átalakítjuk a mély meggyőződéseinket, valóban minden formálódik körülöttünk.

Kedvenc témáim közé tartozik az önszeretet,önbecsülés, önmagunk felvállalása és megvalósítása, a saját utunk megtalálása, kiteljesedés az élet minden területén, a családi – generációs minták hatásának felismerése és az ezen át történő rendkívüli változások elérése, hivatás – pénz – párkapcsolat összefüggései /vagyis a teljes átalakulás/, a hétköznapi örömök megélése, a vágy megvalósítás, a nagyobb összefüggések meglátása.

Imádom amikor a kliens rájön,hogy a kőbevésettnek hitt személyiségvonásai valójában nem is biztos,hogy a sajátjai. Felszabadító, hogy átalakíthatjuk az érzésvilágunkat és örömteli felismerni,hogy a belső átalakulásunk az egész valóságunkat átformálja.

Én mindenkit arra biztatok,hogy merjen nyitni és a világ tárt karokkal fogja várni. A lehetőségek tárháza végtelen. Ezt bizonyítja az én történetem is, ezt adom át Neked is.

Ebben segíteni, kísérni Téged az úton igazán hálás pályafutás. 🙂

Jelentkezés a konzultációra

Amennyiben hozzám szeretnél konzultációra jelentkezni kövesd az alábbi lépéseket:
1. Foglalj helyet a naptárban, kattints:

.


2. Kérlek várj, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

100% Biztonságos jelentkezés és fizetés
 

Adataidat a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adom ki! Az oldalam SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálam biztonságban vannak.


Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnereim (Barion, Stripe és Simple Pay) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban? 

E-mail: hello@teremtoter.hu