fbpx

Theta Healing Haladó tanfolyam 

Szerezd meg a tudást, tanuld meg a kidolgozott lépéseket, melyek segítségével kiteljesítheted végre Önmagad!

Van egy csodálatos hírem!

Amit én elértem, az Neked is sikerülhet!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egyetlen döntés választ el az álom életedtől?

Képzeld most el egy pillanatra, hogy reggel van és Te az ágyadban fekszel még. Lassan kinyílik a szemed és máris mosolyra húzódik a szád. Örülsz az újabb lehetőségekkel teli, boldog napnak. Elégedett, friss és kipihent vagy, és már alig várod, hogy nekiláthass az aznapi teendőidnek, mert imádod azt, amit csinálsz.

Ahogy körülnézel, lakásod, életkörülményeid, a Téged körülvevő emberek pontosan olyanok, amilyenre mindig is vágytál. Átjár a boldogság érzése, szereted magad és szereted az életed. Ugye, milyen csodálatos volt már csak elképzelni is magad ebben az új helyzetben? Mennyire fantasztikus lenne, ha valóban ezt az életet élhetnéd!

Tudat tiszta fénye megvan benned, bármire ránézel ezen a tudatosságon át,  átvilágítod, és huss volt nincs semmilyen probléma, mert teljesen más a tudat nézőpontod van már. 

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

2009-ben találkoztam a Theta Healinggel Ausztráliában.

Már akkor lenyűgözött a módszer egyszerűsége és hatékonysága. Több mint 15 éves buddhista meditációs tapasztalattal a hátam mögött azonnal átláttam a hitrendszerek működésének lényegét, és Vianna Stibal, a módszer megalkotója közvetlen tanítványaként folytattam a Theta Healing elsajátítását.

– 2011-ben tartottam meg Magyarországon az első Theta Healing tanfolyamot, azóta folyamatosan tartok konzultációkat és képzéseket is a témában. Hiszek a tudatosságban, a döntés -, és a módszereim erejében, amivel több ezer ember tudott már tovább lépni nehéz szituációkból az élete során.

Elsajátítottam a Theta Healingben létező legmagasabb szintű ismereteket, így kaptam meg a Master and Science of Theta Healing elismerő fokozatát Vianna Stibal-tól. Elkötelezett vagyok önmagam és mások folyamatos fejlődése és fejlesztése felé.

“A saját világodat valójában csak Te alakítod. Vedd vissza a jogot arra, hogy olyannak formáld, amilyennek szeretnéd!”

Nagy Orsi
Master and Science of Theta Healing

Mik a vélemények a Théta Healing technikáról?

Lehet, könnyebb lenne egy nagyon rövid listát írni arról, hogy miben NEM változott meg az életem. Sok évig depresszió szélén táncoltam, vagy talán bele is estem. A TH-val egyszerűen kisimult, megszépült, megnyugodott, és örömteli lett az egész életem. 

Rita

Egyre jobban találok önmagamra, tudom merre tartok és mit szeretnék. Köttettek új barátságok, és a régiek megerősödtek a TH által. Köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzátett, vagy akinek én hozzátehettem az életéhez.

Erika

A kapcsolataim javultak, családon belül, munkahelyen. Sokkal nyitottabb vagyok. Ki tudom fejezni az igényeimet, szükségleteimet, az őszinteségemmel már nem bántok meg másokat, tudok kedves, szeretetteljes és határozott lenni egy időben.

Zoli

Ez a tanfolyam egy biztos tudást ad át Számodra az önismeret területén, kulcsot ad a kezedbe Önmagadhoz. Tovább mélyíti az Alap Tanfolyam eszköztárát, amivel valóban elkezdheted élni az álom életedet.

Milyen bónuszt kapsz a Theta Healing haladó tanfolyamon?

A jelentkezést hamarosan nyitjuk!

Iratkozz fel hírleveleinkre, és értesítünk a pontos dátumról!