fbpx

Theta Healing Haladó tanfolyam

Álomélet karnyújtásnyira!

Készen állsz rá?

Érdekel, hogyan teremtheted meg magad számára pontosan azt az életet, amire mindig is vágytál?

Talán most még Te is azok közé tartozol, akiknek reggelente az ágyból sincs kedve kikelni. Elképzelhető, hogy nem szereted sem magad, sem az életed, és folyamatosan emésztenek a hétköznapok terhei.
Reggel fáradtan, kedvetlenül ébredsz, aztán bemégy a munkahelyedre, amit nem szívlelsz, hogy olyanokkal dolgozz, akikkel nem szeretnél és egész nap az estét várod. Aztán persze az egész mókuskerék kezdődik elölről, és az ember egyszer csak azon kapja magát, hogy évek peregtek el felette, miközben ő folyamatosan a túlélésért küzdött.

Ez lenne az élet? Biztos, hogy ennek így kell lennie?

Egy valamiben megegyezhetünk. Mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy milyen életet szeretne élni. Legtöbbször az eszköz hiányzik, egy jó módszer, ami elröpítene bennünket az álom életünkhöz! Na de mi ez az eszköz?

Szerezd meg a tudást, tanuld meg a kidolgozott lépéseket, melyek segítségével kiteljesítheted végre Önmagad!

Hidd el, teljesen átérzem a problémádat!

Pontosan tudom, hogy honnan jössz, mit érzel, és hová szeretnél eljutni. 

Hogy miért? Mert ahogy neked is, nekem is van egy történetem. Gyerekkorom nehézségekkel volt tarkított, így nem csoda, hogy nem voltam túl jóban magammal.  Az életem különböző területei pont úgy akadoztak, mint talán most Neked is. Kétségbeesetten változást akartam. Valódi, gyors és tartós változást! Ettől kevesebbel egyszerűen nem érhettem be.

Mindannyian keressük a megoldást!

Annyi mindent kipróbáltam már az elmúlt években, de semmi nem vált be. Tudtam, hogy amire valójában szükségem lenne, az egy extrán hatásos technika, mellyel gyors és tartós változást tudok elérni az életemben.

Én ezt a Theta Healing®-ben találtam meg. Nehézségekkel teli gyermekkoromról a Theta Healing haladó tanfolyamon kaptam egy olyan mély megértést, ami mindent elsöprő módon indított el az érzelmi felszabadulás, majd a későbbi sikereim felé.

A legerősebb élményem az volt, mikor végre változtatni tudtam az érzéseimen, elmúltak a tragikus élményeim gerincét alkotó emlékképek. Ez abszolút megkönnyítette a változtatásokat a mindennapjaimban! A változás képességének egyszerű, mindenki által elsajátítható tematikája a haladó kurzuson került a birtokomba és most ezt a csodát adom át Neked is.

Van egy csodálatos hírem!

Amit én elértem, az Neked is sikerülhet!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egyetlen döntés választ el az álom életedtől?

Képzeld most el egy pillanatra, hogy reggel van és Te az ágyadban fekszel még. Lassan kinyílik a szemed és máris mosolyra húzódik a szád. Örülsz az újabb lehetőségekkel teli, boldog napnak. Elégedett, friss és kipihent vagy, és már alig várod, hogy nekiláthass az aznapi teendőidnek, mert imádod azt, amit csinálsz.

Ahogy körülnézel, lakásod, életkörülményeid, a Téged körülvevő emberek pontosan olyanok, amilyenre mindig is vágytál. Átjár a boldogság érzése, szereted magad és szereted az életed. Ugye, milyen csodálatos volt már csak elképzelni is magad ebben az új helyzetben? Mennyire fantasztikus lenne, ha valóban ezt az életet élhetnéd!

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

2009-ben találkoztam a Theta Healinggel Ausztráliában.

Már akkor lenyűgözött a módszer egyszerűsége és hatékonysága. Több mint 15 éves buddhista meditációs tapasztalattal a hátam mögött azonnal átláttam a hitrendszerek működésének lényegét, és Vianna Stibal, a módszer megalkotója közvetlen tanítványaként folytattam a Theta Healing elsajátítását.

– 2011-ben tartottam meg Magyarországon az első Theta Healing tanfolyamot, azóta folyamatosan tartok konzultációkat és képzéseket is a témában. Hiszek a tudatosságban, a döntés -, és a módszereim erejében, amivel több ezer ember tudott már tovább lépni nehéz szituációkból az élete során.

Elsajátítottam a Theta Healingben létező legmagasabb szintű ismereteket, így kaptam meg a Master and Science of Theta Healing elismerő fokozatát Vianna Stibal-tól. Elkötelezett vagyok önmagam és mások folyamatos fejlődése és fejlesztése felé.

“A saját világodat valójában csak Te alakítod. Vedd vissza a jogot arra, hogy olyannak formáld, amilyennek szeretnéd!”

Nagy Orsi
Master and Science of Theta Healing

Milyen előnyökkel jár a Theta Healing haladó tanfolyam elvégzése?

Tudásod elmélyül!
A haladó kurzus gyakorlataival elmélyítheted az alaptanfolyamon szerzett tudásodat, megsokszorozhatod a teremtőerődet.

Megtanulod magabiztosan használni!
A Theta Healing alap tanfolyamon elsajátítottad az alapokat, a 4 napos Theta Healing® DNS2 Haladó Tanfolyamon pedig megtanulod biztos kézzel, magabiztosan használni azokat az eszközöket, amikkel valóban nagy átalakuláson vagy képes átmenni.

Makrózunk!
Annak érdekében, hogy valóban a gyorsítósávra álljunk, makrót használunk a Theta-állapot azonnali eléréséhez. Elmélyítheted az alaptanfolyamon szerzett tudásodat, megsokszorozhatod a teremtőerődet.

Gyógyítjuk a magzati időszakot!
A „Bébi az anyaméhben” gyakorlat segítségével a magzati időszakot is gyógyítjuk, mely rendezetlenül hagyva sok jelenlegi  problémánk forrása lehet.

Elengedjük, amire nincs szükségünk!
Dolgozunk a félelmeken, neheztelésen, haragon, elutasításon, sajnálkozáson, hogy ezek elengedésével közelítsünk egyre inkább Önvalónkhoz.

Ásás technika
Gyakoroljuk az ásást, ami a Theta Healing alappillére.

Ősök szelleme
Behívjuk az őseinket, beszélünk, akivel szeretnénk, vagy aki esetleg velünk szeretne.

Felemelkedett Mesterek
Kapcsolatba lépünk az ötös sík felemelkedett mestereinek energiájával.

Felettes Én
Beszélgetünk a saját felettes énünkkel, hiszen a magasabb rendű nézőpontból láthatunk rá a valódi megoldásokra.

Az idő befolyásolása
Ismerkedünk a törvények síkjával, akár megtanulhatod az idő befolyásolását is.

Mik a vélemények a Théta Healing technikáról?

Lehet, könnyebb lenne egy nagyon rövid listát írni arról, hogy miben NEM változott meg az életem. Sok évig depresszió szélén táncoltam, vagy talán bele is estem. A TH-val egyszerűen kisimult, megszépült, megnyugodott, és örömteli lett az egész életem. 

Rita

Egyre jobban találok önmagamra, tudom merre tartok és mit szeretnék. Köttettek új barátságok, és a régiek megerősödtek a TH által. Köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzátett, vagy akinek én hozzátehettem az életéhez.

Erika

A kapcsolataim javultak, családon belül, munkahelyen. Sokkal nyitottabb vagyok. Ki tudom fejezni az igényeimet, szükségleteimet, az őszinteségemmel már nem bántok meg másokat, tudok kedves, szeretetteljes és határozott lenni egy időben.

Zoli

Ez a tanfolyam egy biztos tudást ad át Számodra az önismeret területén, kulcsot ad a kezedbe Önmagadhoz. Tovább mélyíti az Alap Tanfolyam eszköztárát, amivel valóban elkezdheted élni az álom életedet.

Milyen bónuszt kapsz a Theta Healing haladó tanfolyamon?

A Haladó Tanfolyamhoz egy három részes, 12 oldalas hazavihető segédanyagot adok, ami teljes vonalvezetőként szolgál minden gyakorlathoz.
Olyan fontos témákat szedtem össze benne, amitől a legtöbb résztvevő azonnal átlátja élete legfontosabb területeit:

A jelentkezést hamarosan nyitjuk!

Iratkozz fel hírleveleinkre, és értesítünk a pontos dátumról!

Mennyibe kerül a Theta Healing Haladó Tanfolyam?

Én azt az utat választottam, ahol a befektetett idő, energia és pénz a magam fejlődése mellett számotokra is sikert garantál.
Az elmúlt kilenc évben 7 millió forintot (+ repülőjegyek) fektettem be a saját fejlődésembe a Theta Healing konzulensi és instruktori képzéseken, mellyel a legmagasabb fokozatot is megszereztem. Beutaztam érte három kontinenst, és tanulással töltöttem el minden időmet. Ez számomra valódi hivatás, hiszen ha azt csináljuk, amit szeretünk, akkor azt nem is érezzük munkának. Szeretnél Te is rátalálni a szenvedélyedre, a hivatásodra? Engedd meg, hogy segítsek!

Neked már nem kell ennyi áldozatot hoznod a boldogságodért. Mivel elhoztuk Magyarországra a Theta Healing tanfolyamokat, megspórolhatod a repülőutakat, a több évnyi tanulást, és a rengeteg befektetett energiát.

Mi a garancia a sikerre?

A tanításommal kapcsolatban egy 3 lépcsős garanciát fogalmaztam meg:

Az első lépcsőfok a “Nem-kell-kényelmetlenül-elhagynod-a-komfortzónád” garancia.

    • A komfortzóna megmarad, csupán beleegyezéseddel szeretetteljesen tágítjuk azt.
    • Eleged van már a tanfolyamkezdő bemutatkozó körökből, ahol kötelező jelleggel el kell mondanod, hogy milyen problémával érkeztél? Nekem is. Épp ezért ne aggódj, mert nálam ilyen nincs. A problémádat nem kell nyíltan, indegenek előtt kimondanod! Szeretetteli, biztonságos környezetet teremtek a változásodhoz, melyben csak annyira tárulkozol ki, amennyire kényelmes számodra. 
    • Mű dolgokat nem teszünk. Nem ölelgetjük egymást, és hanyagolunk minden hasonlóan kellemetlen klisét.

A második lépcsőfok az Utánkövetés garancia.

  • Amennyiben kérdésed van, e-mailben bármikor válaszolok Neked a tanfolyam elvégzése után.

A harmadik lécsőfok pedig a Pénzvisszafizetési garancia.

  • A tanfolyamon garantáltan azt kapod, amit ígértem. Ha ez mégsem teljesül, a foglalkozás árát megtérítem.