fbpx

Theta Healing Alap Tanfolyam

“A saját világodat valójában csak Te alakítod. Vedd vissza a jogot arra, hogy olyannak formáld, amilyennek szeretnéd!”

Nagy Orsi – Master of Theta Healing

A Theta Healing segítségével képes vagy  megteremteni azt az életet, amire mindig is vágytál!

Üdvözöllek a Theta Healing csodálatos világában!

 

Engedd meg, hogy meginvitáljalak egy rövid, képzeletbeli utazásra.

Képzeld el egy pillanatra, hogy azt az életet éled, amit mindig is szerettél volna. Pont olyan a párod, a munkád, életed minden körülménye, amire mindig is vágytál! Boldog, elégedett vagy és azt érzed, senki nincs a Földön, akinek a helyében lennél. Jó érzés volt elképzelni?

Mit szólnál, ha azt mondanám, létezik olyan technika, aminek segítségével ezt ténylegesen elérheted?

A Theta Healing módszer

A Theta Healing egy merőben más módszer mindazoknál, amelyekkel eddig találkoztál.

Hatása alapvetően két nagyon fontos pilléren nyugszik.

Egyrészt a teremtést az arra legalkalmasabb tudatállapotban, thétában végezzük, amelyben az azonnali változás megtörténik.

Másrészt a módszer nem mondja, hogy válts nézőpontot, vagy nézd rózsaszín szemüvegen át az életed. Nem kozmetikázza a problémákat. Azon alapszik, hogy feltárja és a feloldja a problémáink valódi okait, az úgynevezett gyökérproblémákat.

Ez a befektetés pedig tartós eredményként, maradandó pozitív változásként jelenik meg az életedben!

Oldjuk meg a gyökérproblémát!

Tudtad, hogy a tudatalatti programjainak 80%-a gyermekkorban alakul ki? A jelen tapasztalatainak gyökere a múltunkban található meg. Ezeket a kiindulópontokat hívjuk gyökérproblémának. A Theta Healing módszere éppen azért csodálatos, mert segítségével képesek vagyunk feltárni a problémák valódi gyökerét.

Miután a problémák beazonosításra kerültek, képesek vagyunk a gátló érzelmi mintáinkat feloldani és támogatókra cserélni, ezáltal fejlődni és boldog életet kialakítani. Ezzel gyógyítjuk a múlt sérelmeit, megváltoztatva a jelen érzelmi töltését. Így ezen az úton új jövőt alkotunk magunknak, bármilyen élethelyzetben és bármilyen életkorban. Az utazás pedig a Theta Healing alap tanfolyammal kezdődik.

 

A Theta Healing Alap Tanfolyam 

A Theta Healing Alap Tanfolyam olyan, mint egy frissen gőzölgő ébresztő kávé. Egy gondolatébresztő gyakorlati foglalkozás. Segítségével három nap alatt megtanulhatod beazonosítani a tudatalattid által automatikusan kialakított hitrendszereket. Azokat a hiedelmeket, melyek észrevétlenül vezetnek tévútra nap mint nap, és hátráltatnak a céljaid elérésében. 

A három napos kurzus alatt egy olyan technikát sajátíthatsz el, amely tudományos és spirituális megközelítést ötvöz annak érdekében, hogy azonosítani tudd a tudatalattidban megbúvó gátlások okait.

Szeretnél még többet megtudni a Theta Healing Alap Tanfolyamról? Az alábbi videóban bővebben mesélek róla.

Theta Healing Alap Tanfolyam

Az én Theta Healing utam

Annak idején én a változtatás mellett döntöttem. 

2009-ben találkoztam a Theta Healinggel Ausztráliában.

Már akkor lenyűgözött a módszer egyszerűsége és hatékonysága. Több mint 15 éves buddhista meditációs tapasztalattal a hátam mögött átláttam a hitrendszerek működésének lényegét. Vianna Stibal, a módszer megalkotója közvetlen tanítványaként folytattam a Theta Healing elsajátítását.

– 2011-ben tartottam meg Magyarországon az első Theta Healing tanfolyamot, azóta folyamatosan tartok konzultációkat és képzéseket is a témában. Hiszek a tudatosságban, a döntés -, és a módszereim erejében, amivel több ezer ember tudott már tovább lépni nehéz szituációkból az élete során.

Elsajátítottam a Theta Healingben létező legmagasabb szintű ismereteket, így kaptam meg a Master and Science of Theta Healing elismerő fokozatát Vianna Stibal-tól. Elkötelezett vagyok önmagam és mások folyamatos fejlődése és fejlesztése felé.

Ez az én Theta Healing utam. Szeretnék segíteni abban, hogy Neked is legyen egy sajátod. Szeretettel várlak a tanfolyamon! 🙂

Nagy Orsi
Master and Science of Theta Healing

Mit ad Neked a Theta Healing alap tanfolyam?

Megtanulod beazonosítani a saját hiedelmeidet, és azt is, miként lehet ezeket átalakítani.

Valódi rálátásod lesz a problémáid okára, és működő eszközöket kapsz a megoldásukra.

Felismered a sikereidet korlátozó működésmódokat az életedben.

Elengedheted, amire nincs szükséged!
Dolgozunk a félelmeken, neheztelésen, haragon, elutasításon, sajnálkozáson, hogy ezek elengedésével alakítsuk ki a számunkra ideális életet.

Theta Healing vélemény

Lehet, könnyebb lenne egy nagyon rövid listát írni arról, hogy miben NEM változott meg az életem. Sok évig depresszió szélén táncoltam, vagy talán bele is estem. A TH-val egyszerűen kisimult, megszépült, megnyugodott, és örömteli lett az egész életem. 

Rita

Egyre jobban találok önmagamra, tudom merre tartok és mit szeretnék. Köttettek új barátságok, és a régiek megerősödtek a TH által. Köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzátett, vagy akinek én hozzátehettem az életéhez.

Erika

A kapcsolataim javultak, családon belül, munkahelyen. Sokkal nyitottabb vagyok. Ki tudom fejezni az igényeimet, szükségleteimet, az őszinteségemmel már nem bántok meg másokat, tudok kedves, szeretetteljes és határozott lenni egy időben.

Zoli

 Kezedbe adom azokat az eszközöket, amelyek segítségével végre azt az életet élheted, amelyre mindig is vágytál!

Jelentkezés a Theta Healing alap tanfolyamra

Jelentkezz a Theta Healing Alap Tanfolyamra, hogy mihamarabb azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál!  Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz a tanfolyamra most!

A most hétvégi alap tanfolyamra (október 30 – november 1) 50% kedvezménnyel tudsz jelentkezni, amennyiben kitöltötted a szülinapi adatmódosító űrlapot! Ne aggódj, ha még nem tetted meg, nem maradtál le semmiről! Töltsd ki ezt az adatlapot és máris jogosulttá válsz a kedvezményre: Ismétlőként is igénybe veheted a kedvezményt!

Jelentkezz emailben: info@orshee.me

Mennyibe kerül a Theta Healing Alap Tanfolyam?

Én az elmúlt években több millió forintot fektettem be a saját fejlődésembe a Theta Healing® konzulensi és instruktori képzéseken, mellyel a legmagasabb fokozatot is megszereztem. Beutaztam érte három kontinenst, és tanulással töltöttem el minden időmet. 

Neked azonban már nem kell ennyi áldozatot hoznod a boldogságodért!

Mi a garancia a sikerre?

A tanításommal kapcsolatban egy 3 lépcsős garanciát fogalmaztam meg:

Az első lépcsőfok, hogy meghagyjuk a komfortzónádat.

    • A komfortzóna megmarad, csupán szeretetteljesen tágítjuk azt a beleegyezéseddel.
    • Nálam nincs kötelező bemutatkozó kör és a problémádat sem kell hangosan megosztanod a többi résztvevővel. A problémáidat tiszteletben tartva fogunk azokon dolgozni, hogy egy szeretetteli biztonságos környezetben változtathass a problémáidon és indíthasd az életed kiteljesedését.
    • Mű dolgokat nem teszünk. Nem ölelgetjük egymást, és minden hasonlóan kellemetlen klisét hanyagolunk.

A második lépcsőfok az utánkövetés garancia.

  • Amennyiben kérdésed van, e-mailben bármikor válaszolok Neked a tanfolyam elvégzése után.

A harmadik lécsőfok pedig a pénzvisszafizetési garancia.

  • A tanfolyamon garantáltan azt kapod, amit ígértem. Ha ez mégsem teljesül, a foglalkozás árát megtérítem.