fbpx

Teremtő est – 10 milliószoros nap

990 Ft Ft

Kategória:

Leírás

Kapuk és csatornák nyílnak meg

A tízmilliószoros napok különleges energiái olyan kapukat és csatornákat nyitnak meg, amelyek segítenek abban, hogy túllépjünk a megszokott gondolati és érzelmi sémákon. Ezeken a napokon mindenki arra vágyik, hogy álmaik és vágyaik valósággá váljanak. A vágyak helyett azonban a megvalósulásra kell összpontosítani – vagyis ne csak beszélj róla, hanem használd fel a tudásod.

A Tudástárnak az ereje

Hiszen olyan változások kezdődnek, amelyek pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.

Ez a tudás magunkról most sorsfordító: hatalmas energiákat ébreszt fel, amelyek segítenek megvalósítani a vágyainkat és céljainkat.

 

Ezeken a napokon különösen fontos, hogy ne csak gondolkodjunk és beszéljünk arról, amit szeretnénk elérni, hanem aktívan cselekedjünk is érte. Az univerzum energiái ilyenkor felerősítik a szándékainkat, és a pozitív tettek, jócselekedetek hatása tízmilliószoros erővel tér vissza hozzánk. Készülj fel tudatosan ezekre a napokra, és használd ki az inspirált energia végtelen forrását, hogy megvalósítsd álmaidat és vágyaidat.

A tudás forrása végtelen inspirációt kínál.

Az inspirált energia folyamatosan áramlik, és ha hozzáférünk, kiaknázhatjuk az ebben rejlő végtelen lehetőségeket.

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

A 2024-es esztendőt világszerte milliók várták, pont mint a VÁLTOZÁST. ÉS LÁM, ITT VAN!

Az összes energiamunkámmal azokat tudom szolgálni ebben az évben is, akik már tesznek magukért és az önmaguk sorsán felülkerekedve sokkal szélesebbre tudják tárni az energetikai kapuikat.

Nem véletlenül ismerjük mi is el az asztrológiának, asztrozófiának a nyilvánosságra hozott és a rejtett tartalék- tudás-teréből becsatornázott tudást is.

Ez több, mint az, hogy kínai asztrológia, sokkal inkább úgy értelmezd, mint egy ősibb erőforrás, amire a hagyományokban nagyobb teret adnak.