fbpx

Kedvezményes konzultáció

25000 Ft Ft

Kategória:

Leírás

Sokan úgy élik át napjaikat, hogy többre vágynak az életben,….
☀️☀️Letöltésekkel a poszt aljában találkozunk ☀️☀️,
…de kételkednek abban, hogy ez valaha is lehetséges.
Akár hiszed, akár nem, megvan benned, vagyis él benned a lehetőség, hogy olyan életet élj, amely csodálatos, bőségben és szeretetteljes kapcsolatokkal vezet végig az életeden.
Csatlakozz a transzformatív ThetaHealing® konzultációim egyikéhez, hogy túlteremtsd magad a nehézségeiden.
Ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy nehezen megy egyedül magadhoz vonzani, amire vágysz, talán az energiamunkák a konzultációban pont Neked szólnak, a lehetőségek téged keresnek.
Fedezd fel, hogyan tudod felemelni a rezgésedet, lehetővé téve, hogy elhagyd a korlátozó hiedelmeidet, és megnyilvánuljanak a vágyaid az életedben, amik rád várnak.
✅ Foglalj időpontot, ❗❗A VÁLASZTOTT KONZULTÁCIÓTÍPUS MEGJELÖLÉSÉVEL❗❗ ha ez a különleges alkalom megszólított. Lentebb találod a részleteket.
GOL energiamunka- konzultáció
Hol tartasz jelenleg- hova juthatsz el manifesztálással
Angyali energiáiddal való kapcsolat felvétel.
A segítő energetikai jelenlét megemeli a tudatosságod, a rezgésed a helyére kerül.
Összetört Lélek gyógyítás/ Életfeladat beteljesítése/ Elveszettség érzetet ildó Lélekdarabkáid ebbe az életedbe való fókuszálással
Bébi az anyaméhben FNSz- generációs átvett energiák befejezése, saját életed élheted végre a saját születési jogod szerint. A saját helyeden a saját Életedet élheted, a saját energiáddal kiteljesedett Boldog élet teremthetsz.
Manifesztációs energiamunka Mesterfokon.
Melyik Mester vagy? Hol nem veszed észre, hogy mik az erősségeid?
Félelemmel kapcsolatos blokkoldás.
A félelem kétségbeesést ad. Ez akadályozza a továbblépést.Ez akadályozza a manifesztációdban a tudatosságot
Lehetetlenen való energiamunka. Bármi, amit lehetetlennek vélsz, az elérhetetlen marad- számodra. Amúgy, mások választhatják.
ThetaHealing® konzultációim egyikéhez Úgy tudsz csatlakozni hogy e-mailben jelentkezel és elmondod, hogy a fentiek közül melyik energia munkát szeretnéd. Nem
Ismered az e-mail címem? Ha írsz egy Messenger üzenetet, automatikusan válaszban megérkezik hozzád .
Elküldöm neked a szabad időpontok listáját amiből választhatsz. 
✅ Minden konzultáció 35 perces online történik és 25 000 Ft.

☀️
☀️LETÖLTÉSEK☀️☀️
Fontos, sokan nem tudjátok, hogy  Szeretet Működése a családi rendszerben Univerzális törvényeink alapaján működnek.
Aki ezeket a törvényeket ismeri könnyen megtalálja és meg láthatóvá teszi az elakadásokat. Innentől kezdve feloldása energetikailag könnyen megtörténik. Megkönnyebbülés mutatja, hogy visszakerülsz a saját helyedre és elkezdhetsz teremteni tudatosan. 
A családi rendszerekben rejlő zavarok és konfliktusok gyakran a szeretet félreértelmezéséből vagy helytelen kifejezéséből erednek. Például, egy személy lehet, hogy áldozatot hoz vagy szenved egy másik családtagért, azt hinné, hogy ez a szeretet kifejezése.
jelenleg a Világodban ezáltal feloldhatatlannak tűnő konfliktus lehet.
Megértem és érzékelem a feltétel nélküli szeretet érzését:
☀️ Befogadásra: „Megértem és érzékelem, milyen érzés a feltétel nélküli szeretet a Teremtő nézőpontjából. Tudom, hogyan érezzem ezt a szeretetet a mindennapi életemben, és képes vagyok ezt a szeretetet elfogadni és kifejezni mások felé anélkül, hogy félnék vagy bizonytalanná válnék.”
☀️Tudom, hogyan éljem az életemet egészségesen és boldogan:
Befogadásra: „Tudom, milyen érzés egészségesen és boldogan élni. ☀️Megértem, hogyan hozzam meg a legjobb döntéseket az egészségem és boldogságom érdekében, és képes vagyok ezeket a döntéseket a mindennapi életemben alkalmazni.”
☀️Képes vagyok elengedni a múlt fájdalmait és sérelmeit:
Befogadásra: „Tudom, milyen érzés elengedni a múlt fájdalmait és sérelmeit. ☀️Megértem, hogyan engedjem el ezeket a terheket, és hogyan éljem az életemet szabadon és boldogan anélkül, hogy a múlt árnyéka rám vetülne.”
☀️Bízom magamban és a döntéseimben:
Befogadásra: „Tudom, milyen érzés bízni magamban és a döntéseimben. Megértem, hogyan hozzak meg jó döntéseket, és hogyan bízzak abban, hogy ezek a döntések a legjobbak számomra és a környezetem számára.”
☀️Képes vagyok megtapasztalni a bőséget minden formájában:
☀️ Befogadásra; „Tudom, milyen érzés megtapasztalni a bőséget minden formájában. Megértem, hogyan vonzzam be és fogadjam el a bőséget az életembe, legyen az anyagi, érzelmi, spirituális vagy mentális, és hogyan éljek harmóniában ezzel a bőséggel.”