fbpx

Theta Healing Haladó Tanfolyam

Álom élet karnyújtásnyira!

Készen állsz rá?

Érdekel, hogyan teremtheted meg magad számára pontosan azt az életet, amire mindig is vágytál?

Talán most még Te is azok közé tartozol, akiknek reggelente az ágyból sincs kedve kikelni. Elképzelhető, hogy nem szereted sem magad, sem az életed, és folyamatosan emésztenek a hétköznapok terhei. Reggel fáradtan, kedvetlenül ébredsz, aztán bemégy a munkahelyedre, amit nem szívlelsz, hogy olyanokkal dolgozz, akikkel nem szeretnél és egész nap az estét várod. Aztán persze az egész mókuskerék kezdődik elölről, és az ember egyszer csak azon kapja magát, hogy évek peregtek el felette, miközben ő folyamatosan a túlélésért küzdött. Ez lenne az élet? Biztos, hogy ennek így kell lennie?

Egy valamiben megegyezhetünk. Mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy milyen életet szeretne élni. Legtöbbször az eszköz hiányzik, egy jó módszer, ami elröpítene bennünket az álom életünkhöz! Na de mi ez az eszköz?

Szerezd meg a tudást, tanuld meg a kidolgozott lépéseket, melyek segítségével kiteljesítheted végre Önmagad!

Hidd el, teljesen átérzem a problémádat!

Pontosan tudom, hogy honnan jössz, mit érzel, és hová szeretnél eljutni. 

Hogy miért? Mert ahogy neked is, nekem is van egy történetem. Gyerekkorom nehézségekkel volt tarkított, így nem csoda, hogy nem voltam túl jóban magammal.  Az életem különböző területei pont úgy akadoztak, mint talán most Neked is. Kétségbeesetten változást akartam. Valódi, gyors és tartós változást! Ettől kevesebbel egyszerűen nem érhettem be.

És most Te jössz! Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezz a Theta Healing Haladó Tanfolyamra,

hogy mihamarabb azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál! Az álom életed valóban csak egyetlen karnyújtásnyira van! Ragadd meg és jelentkezz  tanfolyamra most!

Amennyiben jártál már korábban Haladó tanfolyamon nálam, vagy másnál, 50%-os ismétlő kedvezménnyel vehetsz részt az eseményen.
Ez esetben használd a „TH-ISMETLO” kuponkódot!

100% Biztonságos jelentkezés és fizetés
 

Adataidat a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adom ki! Az oldalam SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálam biztonságban vannak.


Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnereim (Barion, Stripe és Simple Pay) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban? 

E-mail: hello@teremtoter.hu