fbpx

Szíved vágya életút

A „Szíved Vágya Életút” több mint koncepció! Remélem elég sokan vagyunk már a Tudatos Teremtők körében, akik hajlandóak végre letenni a limitáló hitrendszereket és megvalósítani azt az ÉLETET, ami igazán nagyot teremt!

A termék díjmentes, még a csomagolást és szállítási díjat is én fizetem.
Ez semmilyen kötelezettséget nem ró Rád.

A „Szíved Vágya Életút” az a nagybetűs ÉLET, amely a magas rezgésű érzelmek és a szinkronicitás által vezetett, tudatos teremtésen alapul, valóban inspiráló és mélyen személyes út a valódi önmegvalósítás felé.

A 3 napos díjmentes programomban bemutatok egy háromlépéses gyakorlati útmutatót, amely segít abban, hogy kövesd a belső vágyaidat, és lépésről lépésre megvalósítsd azt az életet, amelyet igazán élni szeretnél:

1. Belső Felfedezés és Összhang

Meditáció és Intuíció: Fordíts időt arra a belső munkára, amit úgy hívunk: Energia.munka. Mindenki képes meghallani a Lelke üzenetét, Te is! Az intuícióddal való összhang segít megerősíteni a kapcsolatot a szíved vágyaival.

Érzelmi Rezgések Felismerése: Legyél tudatos a magas rezgésű érzelmek felé, mint a kíváncsiság, az öröm, a szeretet, a rugalmasság, a játékosság ( igen,- felnőtt fejjel is), a hála, a nagyrabecsülés és a társteremtés energiája. Ezek az érzések útmutatók lehetnek a választásaidban.

2. Lágy Lépések és Szinkronicitás

Apró Lépések: Fontos! A szíved vágya nem cél. A szíved vágya nem megtervezz lépések mentén érhető el!

De megvalósítható lépések sokasága hangol át Téged. Nem siettetünk, az út maga jelenik meg a lábunk előtt, minden lépés természetesen alakul.

Szinkronicitás megjelenése: Légy nyitott a „véletlen” eseményekre és a szinkronicitásra, amelyek útmutatóként szolgálhatnak. Ezek az események gyakran repítenek tovább, folyamatosan azon fogsz csak csodálkozni, hogy. Ez hoooogy ??? 😀 Tudod majd, hogy jó úton haladsz!

3. Döntések és Nagybetűs Élet

Döntési Pontok: Amikor döntési helyzetekbe kerülsz, állj meg egy pillanatra, és hallgass a szívedre. A belső érzéseid gyakran a legjobb iránymutatók.

Bátor Lépések: Ha úgy érzed, hogy egy nagyobb változtatás szükséges, légy bátor, hogy megtedd ezt a lépést. Bízz abban, hogy ez az új irány vezet a Nagybetűs ÉLETED felé.

Figyelem: a képen a 15ml kiszerelést látod. A 20 cseppes próbacsomag 1ml dōTERRA citromolajat tartalmaz egy pici üvegcsében, amely kisebb mint a képen látható 15ml-es üveg.

Vajon neked való?

A dōTERRA citromolaj vásárlói ugyanolyan emberek, mint te: Tájékozottak és tudatosak az egészséges életmóddal kapcsolatban.

Sok felé figyelsz

Próbálod kezelni a rengeteg dolgot az életében, amire figyelned kellene. Meg kell felelned mások elvárásainak is, de ez nem mindig sikerül. Természetes módszereket keresel a stressz hatásainak csökkentésére.

Kevés az időd

Szeretnél több időt a családdal lenni, de az élet és a munka kihívásai miatt nem könnyű. Szerencse, hogy tájékozott vagy az egészséges életmóddal kapcsolatosan, ezért egészségtudatos és a napi rutinodba könnyen beépíthető energetizáló megoldásokat keresel.

Egyensúlyt keresel

Kipróbálsz olyan egyensúlyba hozó technikákat, mint a jóga, meditáció, testmozgás. Mégis vannak az életedben olyan területek, amikre már  nem jut figyelmed. Szeretnél jobban koncentrálni, hatékonyabban teljesíteni a szellemi munkában.
A termék az én díjmentes ajándékom Számodra.
Rólam

Orlovszky Bendegúz

Wellness tanácsadó | örömcseppek.hu

Keress bátran, ha kérdésed van

 

Orlovszky Bendegúz vagyok, a dōTERRA wellness tanácsadója.

A dōTERRÁt 13 millió család használja! Lehet, hogy Neked is segítene? Itthon már több mint 30 ezer családnak segítünk a kihívásaikat és a wellness életmódjukat dōTERRA esszenciákkal támogatni.

Wellness tanácsadóként számíthatsz rám abban, hogyan használd a dōTERRA esszenciális olajokat a mindennapokban.

Keress bátran, ha kérdésed van, itt találsz meg messengeren.
dōTERRA számom: 9777572

millió felhasználó a világon

ezer magyar család használja

országban világszerte

Hogyan segít?

A dōTERRA citromolaj, hogy energikusabb légy

Német Réka
dōTERRA wellness tanácsadó
Támogatja az immunrendszered
A citrom esszenciális olaj aromája felemel és energizál. De segít abban is, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyassz. Hogyan?

A folyadék fontos, mégsem iszunk eleget, sokszor csak azért, mert az víz íze unalmas. De ha beleteszed a sima ivóvízbe a dōTERRA citromolajat, nem lesz unalmas az íze. Ahány deci, annyi csepp kell bele.

Próbáld ki először egy pohárral, utána megtölthetsz egy egész flakont is. Nem tartalmaz mesterséges anyagot, a citrom lúgosít és az ellenálló képességed is növeli.

A termék az én díjmentes ajándékom Számodra.
Segít csökkenteni a hasi diszkomfort érzést
A dōTERRA esszenciális illóolajok tiszták, szennyező és töltőanyagoktól mentesek.

Hideg-párásítóba téve elősegíti otthonod levegőjének tisztaságát. Ha egy pohár langyos vízbe cseppentve ezzel kezded a reggelt, akkor beindítja a napod, élénkít frissít. Segít a nap minden pillanatában az „itt és most”-ra, a jelenre koncentrálni.

Visszajelzések szerint segíthet a savas reflux panaszainak csökkentésében és a szervezet belső egyensúlyának fenntartásában.

A termék az én díjmentes ajándékom Számodra.
Német Réka
dōTERRA wellness tanácsadó
Gyenis András
dōTERRA wellness tanácsadó
Hogyan kell használni a dōTERRA citromolajat?
A dōTERRA esszenciális olajai szuper potens hatóanyagok, egyetlen csepben is sokkal több hatóanyag van, mint a kereskedelmi forgalomban kapható hígított illóolajokban.

 

Teheted diffuzorba (párologtató), kenheted a tested különböző pontjaira. Vízbe cseppentve friss ízű üdítő lesz belőle, főzhetsz, süthetsz vele. Energizál, hangulatjavító hatású.

Felméréseink kimutatták, hogy a molekulák 22 mp alatt bejutnak az agyunkba, 2 perc alatt a véráramba és 20 perc után minden sejtünkben ott van.

A termék az én díjmentes ajándékom Számodra.
Hogyan jut el a sziciliai citromfa ültetvényekről az otthonodba?
Biztonságos: A dōTERRA az alapanyagokat őshonos helyről szerzi be. Ezek az illóolajok a növények gyökerében, levelében, virágában, szárában, héjában vannak. A citromolajhoz a citromot Olaszországban, Szicíliában termelik.

Tisztaság: A CPTG protokoll szennyeződésmentességet garantál, végigkövethető az olaj útja az ültetvényektől a gyáron át az otthonodig.

Hatékony: Hidegen sajtolják a citrom külső héjából, hogy megőrizzék jellegzetesen finom összetételét, valamint hasznos és erőteljes tulajdonságait. Egyetlen csepp olaj 40 millió trillió molekulát tartalmaz és az emberi testben sejtszinten fejti ki a hatását.

A termék az én díjmentes ajándékom Számodra.
Miért éppen a dōTERRA illóolajokat válaszd?
Az általunk kínált termékek a növényekből kíméletesen és gondosan lepárolt esszenciális olajok. Ezeket a termesztők világszerte a tökéletes pillanatban takarítják be, hogy a kivonat ideális összetétellel és hatékonysággal rendelkezzen.

A dōTERRA minden esszenciális olaja megfelel a szigorú CPTG Certified Pure Tested Grade™ minőségirányítási protokollnak.

Minden a forrásnál kezdődik. A dōTERRA csakis a legkiválóbb minőségű esszenciális olajok előállítását biztosító, felelősségteljes és fenntartható gyakorlatokat végez. Az előállítási folyamat során kiemelt fontosságot tulajdonítunk a környezetvédelemnek.

  • Olajok tisztasága 100% 100%
  • Visszatérő vásárlók 65% 65%
  • Ellátási láncaink minősítése 92% 92%
Mit mond más?

Kismamáknak reggeli rosszulléthez segítség a citromolaj

 

„Amikor kismama voltam, én előszeretettel alkalmaztam a reggeli rosszullétek elkerüléséhez. Ilyenkor tenyérből inhalláltam, vagy diffúzorba párologtattam a lakásban.”

2 csepp borsmenta olaj fókuszáláshoz

 

„Amikor dolgozunk, de már fárad az agyunk, viszont még fókuszálnunk kellene … én ilyenkor szoktam a borsmenta olajat használni, 2 cseppet cseppentek a tenyerembe, eldörzsölöm, és 4-5-ször jó mélyeket beszippantok.”

Ennélkül soha sehova nem szoktunk elmenni

„Kisfiam is nagyon szereti az illatát, megnyugtatja, nagyon-nagyon jókat alszunk tőle … Nekünk elképesztően sokat segít! Amint érzem, hogy egy icipicit nyugtalan vagyok, vagy feszült vagyok, tényleg 1-2 csepp ebből, és nagyon jól el szokott lazítani.
A termék az én díjmentes ajándékom Számodra.
Lássuk jól érted-e?

Mire használhatod a dōTERRA citromolajat és mit kapsz készhez a a 20 cseppes ingyenes próbacsomagban?

Szicíliában termelik

Haramadik generációs gazdálkodó családi cég termeli meg a citromolaj alapanyagát a napfényes Szicíliában.

100% tisztaságú esszencia lesz belőle

A dōTERRA minden esszenciális olaja megfelel a szigorú CPTG Certified Pure Tested Grade™ minőségirányítási protokollnak.

Külsőleg, belsőleg is használható

Teheted diffuzorba, kenheted a tested különböző pontjaira. Vízbe cseppentve friss ízű üditő lesz belőle, főzhetsz, süthetsz vele. Energizál, hangulatjavító hatású.

Ingyen kipróbálhatod

A 20 cseppes próbacsomag ingyenes! 1 ml-es, húsz cseppet tartalmazó üvegcsét küldünk. (ez kisebb, mint ami itt a képeken látható!)
A termék az én díjmentes ajándékom Számodra.
Megrendelés

Három lépés választ a dōTERRA citromolaj 20 cseppes próbacsomagjától.

#1 Rendeld meg

Töltsd ki az űrlapot, add meg a telefonszámodat.

#2 Megerősítés

Felhívlak telefonon, hogy pár percben tájékoztassalak és egyeztessük a szállítási címet

#3 Átvétel

Pár napon belül a postaládában a csomag, mert levélküldeményként szállítható bélelt borítékban.
Figyelem: a képen a 15ml kiszerelést látod. A 20 cseppes próbacsomag 1ml dōTERRA citromolajat tartalmaz egy pici üvegcsében, amely kisebb mint a képen látható 15ml-es üveg.
dōTERRA citromolaj 1ml, 20 cseppes próbacsomag
Hatékony és biztonságos
Sziciliai őshonos citromból hideg sajtolással kivonva, a CPTG (Certified Pure Tested Grade) protokoll szennyeződésmentességet garantál.
Támogatja az immunrendszered
Fontos terméktulajdonság leírása részletesen, tulajdonképpen csak ide kell másolni a termékleírás blokokkból a lényeget.
Élénkít, felemel, energetizál
Felemelő és energetizáló tulajdonságainak, valamint élénkítő aromájának köszönhetően pozitív hangulatot teremt.

INGYENES

A termék díjmentes, a csomagolási és szállítási díjat is én fizetem.