fbpx

Szeretetteljes párkapcsolat  

 

WORKSHOP Orsival | Online
2021. december 08. | 18:00 – 20:00 

 

Így az ünnepek felé közeledve sok, nem műkődő kapcsolatról lehull a lepel. Hiszen ilyenkor még nagyobb az igényünk arra, hogy a társunk IGAZI társ legyen, mi pedig IGAZI társként tudjunk funkcionálni mellette…

 

 

Szeretetteljes párkapcsolat WORKSHOP
2021. december 8. | 18-20:00

 


DE miért?

A hónapok, évek, évtizedek óta jobb megszokás szürke útvesztőjében keringünk, rosszabb esetben bántalmazó kapcsolatban vergődünk. Vagy magányosan lépkedünk az úton.

De miért?
Miért elégszünk meg a langyos/koszos /bűzös vízzel, amikor a legtisztább forrásban lubickolhatnánk? Hiszen az igazi, feltétel nélküli szeretet, az önzetlenség, a tiszta szerelem energetikája a legmagasabb minőségű rezgés. Ebből a termékeny energetikai Térből olyan dolgokat teremthetünk, amiket eddig elképzelni sem tudtunk.

Miért ajánlom mindenképpen ezt a Workshopot? 

Ha egy magasabb, tudatosabb szintre szeretnéd emelni a párkapcsolatod!

Gyere el akkor is, ha esetleg most egyedül élsz, mert neked is szólnak a gyakorlatok, melyek segítségével őszintén ráláthatsz az eddigi működéseidre és tudsz majd nyitni kifelé is.

 

Én Nagy Orsi vagyok és ThetaHealing magyarországi bevezetése óta ismerhetsz.

Testvéremmel, Szilvivel úttörő munkát végzünk azóta is az innovatív, hétköznapi szintre beemelhető energiamunka területén.

Mit jelent ez? Hogy nem kell speciális guru vagy NagyMester ahhoz az életedben most, hogy tanulj és fejlődj. Természetesen kifejezetten fontos, hogy legyen előtted irányt mutató Mester, de mindemellett ma olyan világot élünk, ahol Te magad „kell”, hogy megemeld az energiaszinted, egyedül is képessé kell válj arra, hogy szintet emelkedj.

Az összes hozzám érkező embert megkérdezem, hogy miben hisz? Mindenki elmondja, hogy abban, hogy tapasztalni vagyunk itt ebben a világban. A tapasztalatunk által tanulunk és a tanulásunk adja az alapot a fejlődéshez.

Egyéni és kollektív módon is.

Mindenre van MEGOLDÁS, ráadásul ki mint vet, úgy arat. Én a vetésben és az aratásban is segítek, és nem földműveléssel foglalkozom. Sokkal inkább a BŐSÉG megteremtésével. 🐛👉🦋

2011-ben hoztuk be nővéremmel a Theta Healing technikát. Több ezer klienssel dolgoztam együtt. Szívből örülök, hogy láthatom nap, mint nap az emberek örömteli átalakulását, elindulását a siker felé, és megérkezését egy teljesebb, felszabadultabb életbe, ahol már természetesen élik meg naponta a sikereket.

Örömmel tölt el, hogy dolgozhattam együtt Szabó Péterrel a JUNIOR SIKER AKADÉMIA mentor programjában, lelkes 14-18 év közötti fiatalokkal beszélgettünk a tudatosságról, és a tudatalatti programokról.

Tavalyi évben pedig nagy megtiszteltetés ért – nagy mesterek társaságában, többek között Dr. Joe Dispenza, Gregg Braden, Byron Katie mellett előadóként vettem részt a Flow Summiton.

De ne csak én beszéljek magamról… 🙂

 

 

ÉS MOST TE JÖSSZ, JELENTKEZZ 

A Szeretetteljes Párkapcsolat Workshopra

100% Biztonságos jelentkezés és fizetés
 

Adataidat a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adom ki! Az oldalam SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálam biztonságban vannak.


Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnereim (Barion, Stripe és Simple Pay) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban? 

E-mail: hello@teremtoter.hu

 Figyelemfelhívás     ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató