fbpx

Siess, nehogy lemaradj a workshopról!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minőségi párkapcsolatot 2022-re

WORKSHOP Orsival | Online |
2021. december 28. | 10:00 – 16:00 

 

Kitaláljátok, hogy mi szerepel az újévi kívánságlisták első három helyén? Hát nem más, mint a PÁRKAPCSOLATOK. Ha nincs akkor azért, ha van, de nem működik, akkor azért, ha van és működik, akkor meg miért is limitáljuk magunkat egy még jobb működésért.

Minőségi Párkapcsolatot 2022-re WORKSHOP
2021. december 28. | 10:00 – 16:00

 


2021. december 28-án egy olyan workshopot fogok tartani,

mely a PÁRKAPCSOLATAINKRÓL, a SZEXUALITÁSRÓL, a NŐI és a FÉRFI ENERGIÁK ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSÁRÓL, ÖSSZEFÜGGÉSÉRŐL szól.

Tudatos Teremtőknek előszeretettel ajánlom ennek a témának az átvilágítását.
Évezredes minták ismétlődnek, és a legtöbb a Teremtő Erővel való visszaélést mutatja meg. Ugyanis a Férfi képviselte az elmúlt időszakban az erőt, az erőszakot az elnyomást. A Nő a tehetetlent, a gyengét, az elgyengítettet, elhallgatottat. A cselédet, a szolgálót. Így hát teljesen érthető, hogy egyszer csak átlendült az inga túloldalára a Nő.

A párok, a családok többsége régóta nem tud együtt fejlődni.

Így nem tudtak a gyermekek sem magas rezgésű szeretetteli mintát kapni ott, ahol megszülettek erre a földi játszótérre. Játszani, majd élni.

Egy olyan időszakban vagyunk, ahol a szeretet sérülése a visszaélések egyre inkább megmutatják magukat. Nem nagyon van esélyed arra, hogy észrevedd, hogy Neked is van ezzel még dolgod.

Miért ajánlom mindenképpen ezt a Workshopot? 

Ezen az egész napos Workshopon átláthatóvá teszem neked ezeket a mintákat, függő játszmákat, így lehetőséged nyílik arra, hogy kiszállj a bántott- bántalmazó viszonyokból (még a segítő is az sok esetben, az elvárásokkal teli nő is az, a szoknyavadász férfi is az…) és felszabadítsd magad és a családod.

A szeretet elérése a kulcs, de! ma már ez is összetettebb, mint ahogy valaha gondoltuk!
Gyere velünk és használd a pontos módszereket, eszközöket, hogy felszabadítsd magad!
Lesz manifesztálás természetesen és energia leolvasás is a csoport tagjai által. Ugyanis a legtöbben intuitívak vagytok. Megmutatom, hogyan használjátok a Teremtő Erőtöket Szeretettel.

 

Én Nagy Orsi vagyok és ThetaHealing magyarországi bevezetése óta ismerhetsz.

Testvéremmel, Szilvivel úttörő munkát végzünk azóta is az innovatív, hétköznapi szintre beemelhető energiamunka területén.

Mit jelent ez? Hogy nem kell speciális guru vagy NagyMester ahhoz az életedben most, hogy tanulj és fejlődj. Természetesen kifejezetten fontos, hogy legyen előtted irányt mutató Mester, de mindemellett ma olyan világot élünk, ahol Te magad „kell”, hogy megemeld az energiaszinted, egyedül is képessé kell válj arra, hogy szintet emelkedj.

Az összes hozzám érkező embert megkérdezem, hogy miben hisz? Mindenki elmondja, hogy abban, hogy tapasztalni vagyunk itt ebben a világban. A tapasztalatunk által tanulunk és a tanulásunk adja az alapot a fejlődéshez.

Egyéni és kollektív módon is.

Mindenre van MEGOLDÁS, ráadásul ki mint vet, úgy arat. Én a vetésben és az aratásban is segítek, és nem földműveléssel foglalkozom. Sokkal inkább a BŐSÉG megteremtésével. 🐛👉🦋

2011-ben hoztuk be nővéremmel a Theta Healing technikát. Több ezer klienssel dolgoztam együtt. Szívből örülök, hogy láthatom nap, mint nap az emberek örömteli átalakulását, elindulását a siker felé, és megérkezését egy teljesebb, felszabadultabb életbe, ahol már természetesen élik meg naponta a sikereket.

Örömmel tölt el, hogy dolgozhattam együtt Szabó Péterrel a JUNIOR SIKER AKADÉMIA mentor programjában, lelkes 14-18 év közötti fiatalokkal beszélgettünk a tudatosságról, és a tudatalatti programokról.

Tavalyi évben pedig nagy megtiszteltetés ért – nagy mesterek társaságában, többek között Dr. Joe Dispenza, Gregg Braden, Byron Katie mellett előadóként vettem részt a Flow Summiton.

De ne csak én beszéljek magamról… 🙂

 

 

ÉS MOST TE JÖSSZ, JELENTKEZZ 

A Minőségi Párkapcsolatot 2022-re Workshopra

100% Biztonságos jelentkezés és fizetés
 

Adataidat a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adom ki! Az oldalam SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálam biztonságban vannak.


Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnereim (Barion, Stripe és Simple Pay) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban? 

E-mail: hello@teremtoter.hu

 Figyelemfelhívás     ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató