fbpx

Hogyan manifesztálj könnyedén?Manifesztálj könnyedén! zárt csoportban sok-sok gyakorlati fogásra tanítalak meg, hogyan manifesztálj könnyedén, gyorsan, amit csak szeretnél a fizikai valóságodban látni.

 

 

 

 
4 HETES ZÁRT CSOPORT
ÉLŐ BEJELENTEKZÉSEKKEL
Nagy Orsival

Manifesztálunk🤩! Az ONLINE TEREMTŐ TÉR-ben leszünk együtt, éppen ezért bárhonnan fejlődhetsz, semmi sem akadályozhat meg abban, hogy egy abszolút Új energiával indítsd az ÚJ szezONt!

  Egy közösség, ami segít Téged!
  Nem motivációs csoport lesz, hanem tudatos munka a tudatalattiddal, a negatív programokat felismerd és megváltoztasd.
  Barátokra lelsz az úton.
  Heti két alkalommal bejelentkezés, útmutatás, segítés, de valójában a hitrendszerek életet alakító tudását adok neked át!

Időpont:                               2021. augusztus 17 –  szeptember 10.
Helyszín:                             
Otthonod
Várható bejelentkezés:       2021. AUGUSZTUS 17. 18:30

EXTRA BÓNUSZ 

Az 5 db tiszteletjegy kerül kisorsolásra a tanfolyam végén, az októberi Theta Healing szülinapra! 🎁

Készen állsz, hogy egy ultra zseniális életet teremts magadnak?

Ha, igen, akkor gyere, mutatom a hogyant!

Szeretettel!

Orsi

Miért érdemes jelentkezned még a Zárt csoportba?

MINDEN ZÁRT CSOPORTBAN KÜLÖNLEGES EGYEDI, AJÁNLATOKKAL VÁRLAK!

Miről fog szólni a Hogyan Manifesztálj profin? zárt csoport?

A ZÁRT CSOPORTBAN 8 ALKALOMMAL  EGY ERŐTELJES, TÖMÉNY TUDÁST ADOK ÁT!

Abban egyetértünk, hogy mindannyian azt szeretnénk, hogy a kívánságaink úgy teljesüljenek, ahogy azt igazán szeretnénk! 🧚‍♀️

Viszont a helyzet az (és bizonyára már te is tapasztaltad), hogy nagyon nem mindegy, hogyan is reptetjük a Teremtőhöz a kívánságokat.

🧚‍♀️Többek között a szavak használata, a rezgésünk mind-mind olyan fontos tényezők, amiken nagyon sok múlhat.

Pl. Valamiért dühösek vagyunk, és úgy kérünk egy házat. De ne csodálkozzunk azon, ha bár megkapjuk azt a házat, de enyhén szólva nem olyat, amit igazán szeretnénk.🙈

Sokszor az is akadály, hogy hiánytérből /szükségből indítjuk a kéréseinket… Ebben az esetben szintén nem az teljesül, ha egyáltalán teljesül, amit szeretnénk. 😔

No, de akkor mi a csudát csinálhatsz?

Mondjuk eljössz az új, 4 hetes, online tréningemre, ahol elárulom a Tökéletes Manifesztáció Titkait! 😉

 

NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET, TALÁLKOZZUNK  AUGUSZTUS 17-ÉN!

Mindenre van MEGOLDÁS, ráadásul ki mint vet, úgy arat. Én a vetésben és az aratásban is segítek, és nem földműveléssel foglalkozom. Sokkal inkább a BŐSÉG megteremtésével. 🐛👉🦋

2011-ben hoztuk be nővéremmel a Theta Healing technikát. Több ezer klienssel dolgoztam együtt. Szívből örülök, hogy láthatom nap, mint nap az emberek örömteli átalakulását, elindulását a siker felé, és megérkezését egy teljesebb, felszabadultabb életbe, ahol már természetesen élik meg naponta a sikereket.

Örömmel tölt el, hogy dolgozhattam együtt Szabó Péterrel a JUNIOR SIKER AKADÉMIA mentor programjában, lelkes 14-18 év közötti fiatalokkal beszélgettünk a tudatosságról, és a tudatalatti programokról.

Tavalyi évben pedig nagy megtiszteltetés ért – nagy mesterek társaságában, többek között Dr. Joe Dispenza, Gregg Braden, Byron Katie mellett előadóként vettem részt a Flow Summiton.

De ne csak én beszéljek magamról… 🙂

 

 

És mindez mennyiért elérhető most számodra?

Ha készen állsz, és jelentkezel, megmutatom neked, hogyan szerezz ismét rutint a manifesztációban. Minden héten egyszer bejelentkezem élő videóban 4 héten keresztül, feladatokkal látlak el, dolgozol magadon könnyedén, de kitartóan 🙂 és minden héten lesz alkalmad a tapasztalatodat megosztani, kérdést feltenni, amire válaszom érkezik hozzád.

Manifesztálj 2021-re! zárt csoport 2021. augusztus 17 – szeptember 10. között:  8.900,- Ft

Ez a díj tehát nem havi díj, a zárt csoport tagja maradsz, és bármikor újranézheted a videókat, ha felfrissítenéd a tudásodat.

 

ÉS MOST TE JÖSSZ, JELENTKEZZ 

Manifesztálj könnyedén! Zárt csoport Orsival

100% Biztonságos jelentkezés és fizetés
 

Adataidat a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adom ki! Az oldalam SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálam biztonságban vannak.


Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnereim (Barion, Stripe és Simple Pay) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban? 

E-mail: hello@teremtoter.hu

 Figyelemfelhívás     ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató