fbpx

Theta Healing Betegségek és rendellenességek tanfolyam

A tanfolyam, ahol intuitív perspektívából nyerünk mélyebb betekintést a betegségek megértéséhez

A tanfolyam két hete során minden nap dolgozunk személyes fizikai és mentális betegségeken és rendellenességeken, energetikailag takarítva ki a család genetikai információs terét. A tanfolyam részletezi a test rendszereit, több mint száz féle betegségen, rendellenességen keresztül.

Ez a tanfolyam kifejezetten szükséges ahhoz, hogy szakemberré képezd magad!

A tanfolyam elvégzésével a Theta Healing konzulens egy lépéssel közelebb kerül a Theta Healing Mester címhez.

Mit ad Neked a Betegségek és rendellenességek tanfolyam?

Mélyebb megértésre teszel szert arról, hogy a betegségek milyen módokon jelennek meg a fizikai testben.

Megtudhatod, hogy Vianna – több mint 40.000 klienssel való együttműködése során –  milyen kapcsolatokat talált a hitrendszerek és a betegségek között.

Széleskörű betekintést nyersz a betegségek fizikai, mentális és érzelmi összetevőibe.

Beazonosíthatod és lecserélheted saját magadban és a családodban előforduló betegségek programjait, genetikai hitrendszereit, problémáidhoz kötődő érzelmi kapcsolódásaidat (kétségbeesés, félelem, stb.), amik gátolják, hogy elérd az általad elvárt javulást.

Megszabadulsz a korlátozó hitrendszereidtől, és blokkjaidtól, hogy a különböző betegségekkel és rendellenességekkel hatékonyan tudj dolgozni.

Megérted és eliminálod a különböző mérgezések által létrejött bajokat.

Tanulmányozod az egyes betegségekhez tartozó gyógynövényeket, orvosi, természetgyógyászati hozzáállást és hitrendszeri háttereket is.

FONTOS!

A Tanfolyam előképzettséget igényel!

Akkor végezheted el ezt a tanfolyamot, ha már korábban részt vettél az Alap, Haladó, Áss Mélyebbre, Te és a Teremtő, és az Intuitív Anatómia tanfolyamokon. 

Időtartam: A kurzus 10 napot vesz igénybe. 5 egymást követő nap + 2 egymást követő pihenő nap /vagy intenzíven/ 10 egymást követő napokon.

És most Te jössz! Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezz a Betegségek és Rendellensségek Tanfolyamra,

hogy mihamarabb azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál! Az álom életed valóban csak egyetlen karnyújtásnyira van! Ragadd meg és jelentkezz  tanfolyamra most!

Amennyiben jártál már korábban Te és a Teremtő tanfolyamon nálam, vagy másnál, 50%-os ismétlő kedvezménnyel vehetsz részt az eseményen.
Ez esetben használd a „TH-ISMETLO” kuponkódot!

Erre a tanfolyamra jelenleg nincs nyitott jelentkezési időszak.

100% Biztonságos jelentkezés és fizetés
 

Adataidat a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adom ki! Az oldalam SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálam biztonságban vannak.


Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnereim (Barion, Stripe és Simple Pay) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és én természetesen nem rendelkezem a bankkártya információiddal.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban? 

E-mail: hello@teremtoter.hu