fbpx

“A saját világodat valójában csak Te alakítod. Vedd vissza a jogot arra, hogy olyannak formáld, amilyennek szeretnéd!”

Nagy Orsi – Master of Theta Healing

Theta Healing Alap Tanfolyam

Üdvözöllek a Theta Healing csodálatos világában!

 

Engedd meg, hogy meginvitáljalak egy rövid, képzeletbeli utazásra.

Képzeld el egy pillanatra, hogy azt az életet éled, amit mindig is szerettél volna. Pont olyan a párod, a munkád, életed minden körülménye, amire mindig is vágytál! Boldog, elégedett vagy és azt érzed, senki nincs a Földön, akinek a helyében lennél. Jó érzés volt elképzelni?

Mit szólnál, ha azt mondanám, létezik olyan technika, aminek segítségével ezt ténylegesen elérheted?

 

A Theta Healing egy merőben más módszer mindazoknál, amelyekkel eddig találkoztál.

Hatása alapvetően két nagyon fontos pilléren nyugszik.

Egyrészt a teremtést az arra legalkalmasabb tudatállapotban, thétában végezzük, amelyben az azonnali változás megtörténik.

Másrészt a módszerfeloldja a problémáink valódi okait, az úgynevezett gyökérproblémákat.

Ez a befektetés pedig tartós eredményként, maradandó pozitív változásként jelenik meg az életedben!

Majd innen indul a csoda, ami már valóban a Te tereped, senki sem igazán alkalmas arra, hogy megmondja, mit teremts tudatosan. Ez ugyanis a Te szíved vágyai szerint történik meg Veled.

Oldjuk meg a gyökérproblémát!

Tudtad, hogy a tudatalatti programjainak 80%-a gyermekkorban alakul ki? A jelen tapasztalatainak gyökere a múltunkban található meg. Ezeket a kiindulópontokat hívjuk gyökérproblémának. A Theta Healing módszere éppen azért csodálatos, mert segítségével képesek vagyunk feltárni a problémák valódi gyökerét.

Miután a problémák beazonosításra kerültek, képesek vagyunk a gátló érzelmi mintáinkat feloldani és támogatókra cserélni, ezáltal fejlődni és boldog életet kialakítani. Ezzel gyógyítjuk a múlt sérelmeit, megváltoztatva a jelen érzelmi töltését. Így ezen az úton új jövőt alkotunk magunknak, bármilyen élethelyzetben és bármilyen életkorban. Az utazás pedig a Theta Healing alap tanfolyammal kezdődik.

 

A Theta Healing Alap Tanfolyam 

A Theta Healing Alap Tanfolyam segítségével három nap alatt megtanulhatod beazonosítani a tudatalattid által automatikusan kialakított hitrendszereket. Azokat a hiedelmeket, melyek észrevétlenül vezetnek tévútra nap mint nap, és hátráltatnak a céljaid elérésében. 

A három napos kurzus alatt egy olyan technikát sajátíthatsz el, amely tudományos és spirituális megközelítést ötvöz annak érdekében, hogy azonosítani tudd a tudatalattidban megbúvó gátlások okait.

Szeretnél még többet megtudni a Theta Healing Alap Tanfolyamról? Az alábbi videóban bővebben mesélek róla.

Theta Healing Alap Tanfolyam

Az én Theta Healing utam

Annak idején én a változtatás mellett döntöttem. 

2009-ben találkoztam a Theta Healinggel Ausztráliában.

Már akkor lenyűgözött a módszer egyszerűsége és hatékonysága. Több mint 15 éves buddhista meditációs tapasztalattal a hátam mögött átláttam a hitrendszerek működésének lényegét. Vianna Stibal, a módszer megalkotója közvetlen tanítványaként folytattam a Theta Healing elsajátítását.

– 2011-ben tartottam meg Magyarországon az első Theta Healing tanfolyamot, azóta folyamatosan tartok konzultációkat és képzéseket is a témában. Hiszek a tudatosságban, a döntés -, és a módszereim erejében, amivel több ezer ember tudott már tovább lépni nehéz szituációkból az élete során.

Elsajátítottam a Theta Healingben létező legmagasabb szintű ismereteket, így kaptam meg a Master and Science of Theta Healing elismerő fokozatát Vianna Stibal-tól. Elkötelezett vagyok önmagam és mások folyamatos fejlődése és fejlesztése felé.

Ez az én Theta Healing utam. Szeretnék segíteni abban, hogy Neked is legyen egy sajátod. Szeretettel várlak a tanfolyamon! 🙂

Nagy Orsi
Master and Science of Theta Healing

Theta Healing vélemény

Lehet, könnyebb lenne egy nagyon rövid listát írni arról, hogy miben NEM változott meg az életem. Sok évig depresszió szélén táncoltam, vagy talán bele is estem. A TH-val egyszerűen kisimult, megszépült, megnyugodott, és örömteli lett az egész életem. 

Rita

Egyre jobban találok önmagamra, tudom merre tartok és mit szeretnék. Köttettek új barátságok, és a régiek megerősödtek a TH által. Köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzátett, vagy akinek én hozzátehettem az életéhez.

Erika

A kapcsolataim javultak, családon belül, munkahelyen. Sokkal nyitottabb vagyok. Ki tudom fejezni az igényeimet, szükségleteimet, az őszinteségemmel már nem bántok meg másokat, tudok kedves, szeretetteljes és határozott lenni egy időben.

Zoli

 Kezedbe adom azokat az eszközöket, amelyek segítségével végre azt az életet élheted, amelyre mindig is vágytál!

Mennyibe kerül a Theta Healing Alap Tanfolyam?

Én az elmúlt években több millió forintot fektettem be a saját fejlődésembe a Theta Healing® konzulensi és instruktori képzéseken, mellyel a legmagasabb fokozatot is megszereztem. Beutaztam érte három kontinenst, és tanulással töltöttem el minden időmet.

Neked azonban már nem kell ennyi áldozatot hoznod a boldogságodért!

A következő Theta Healing Alap tanfolyam időpontja:
2024 nyár és személyes részvétellel lesz megtartva Budapesten

Tanfolyami órák:
pénteken 10:00 – 17:00
szombaton és vasárnap 10:00 – 17:00

 

A tanfolyam ára: 333.000 Ft


Jelentkezés emailben  hello@teremtoter.hu

Mi a garancia a sikerre?

Hogyan lehetne garanciát adni arra, hogy mi van a Te életedben és azt Te miért tartogatod, akár évtizedek óta meg? Amit a ThetaHealing és én átadunk Neked, szabadon felhasználhatod. Mire kérnél garanciét? Mire adhatnék én Neked garanciát? 

Ha valaha garanciát szeretnél az életedben minden jól sikerüljön témakörre, akkor azt a saját Lelkeddel, szellemi energiáiddal és a Tudatosságoddal érdemes átbeszélned. 

De a legtutibb, ha a Teremtéses folyamataidat tekinted át, hiszen onnan mindenre ráláthatsz és ez ad neked oda mindent! 

Az Univerzumunk bősége kiapadhatatlan. Ha Te blokkolod ezt, akkor senki sem tud téged áttoloncolni a szűkösségből a bőségbe, így a garancia íly módón nem létezhet, amit én adhatok. 

 Érthető, igaz?