fbpx

Nagy Orsi vagyok, az a szerencsés csaj, akinek a munkája a hivatása és a hivatása az a munkája. És a hivatásomban, amit elértem, és amit élek, és amiben minden nap vagyok, és amiért teszek, azért dolgozom, hogy ez kiteljesedjen. És nem csak az én életemben teljesedjen ki, hanem mások életében is. Igazi úttörője vagyok a tudatalatti megváltoztatásának!

25 éve indultam el az utamon, ahol olyan emberek mellett tanulhattam, mint Vianna Stibal, Dr. Joe Dispenza, Gregg Braden, Dr. Bruce H. Lipton. Bátran  és szeretettel mondhatom, hogy a legnagyobb nevek inspiráltak tanítottak. 

Az állandó fejlődés mellett tettem le a voksomat és számomra valóban nincs lehetetlen! Egyéni, csoportos programjaimon több ezren fordultak meg nálam és ért az a rengeteg megtiszteltetés, hogy tanúja lehettem olyan életminőség beli változásoknak, melyeket talán józan ésszel sokan fel sem fognak. Pedig mi csak megváltoztattunk néhány tudatalatti limitációt!

🎁Egy óra ajándék Tőlem, Neked, Érted!🎁

A szavaink mögött a gondolataink vannak. A gondolataink a tetteinket irányítják!

Ha a régi tapasztalatok emlékei még nem alakultak át benned bölcsességé, és nem tanultad meg az “élet leckéit”,akkor ugyanaz fog visszatérni az életedbe!

Hadd mutassak ebből egy kiutat Neked! Pontos érthető magyarázatot kapsz és lépéseket, amiket ha megtanulsz, átalakíthatod magad és rakéta sebességgel haladhatsz a jobb-lét felé!🚀

 👩‍❤️‍👨Ma B O L D O G emberekre van szüksége a világnak, Legyél Te is egy közülük!

2022.12.03-án 20:00-tól adj magadnak egy órát, akár tölthetsz egy jó pohár bort vagy teát is egy csinos pohárba vagy bögrébe és tarts velem!